StoryEditorOCM
ShowbizDIMI ‘tagi Dim‘

‘Zašto je ovo bila rezerva? Ima li na HRT-u netko mlađi od 75 godina?‘: Baby Lasagna je hit, pomeo Let3, evo komentara

Piše Scena SD
10. siječnja 2024. - 10:50

Jučer suobjavljene sve 24 pjesme koje će se natjecati na ovogodišnjoj Dori, 22. i 23. veljače, te pokušati izboriti pobjedu i odlazak na blještavu pozornicu Eurosonga.

Jučer smo pisali i o izvođaču koji se prometnuo u najveće iznenađenje i oduševljenje, Baby Lasagni, koji je na izbor za pjesmu predstavnicu Hrvatske upao pukom srećom, nakon što je odustala Zsa Zsa.

Otada o Baby Lasagni i njegovoj pjesmi "Rim Tim Tagi Dim" svi, koje iti malo zanima Eurosong, pričaju i pišu.

Ove godine su odlučili opet okušati sreću i riječki rokeri Let3, no čini se da njihova pjesma "Baba Roga", ako je suditi po gledanju pjesme na YouTubeu, ali i komentarima, prilično zaostaje za "zvjezdanom" Lasagnom.

"Rim Tim Tagi Dim" je objavljena prije 22 sata i dostigla je 81.732 tisuće pregleda.

"Zašto vam je ovo bila rezerva? Ima li na HRT-u netko mlađi od 75 godina? Čovek je jedini izazvao reakciju i sretno mu na Euroviziji kad pregazi na Dori!", "Dragi prijatelji Hrvati, ako ovo pošaljete, glasam za vas svim srcem i imate veliku šansu za Eurovision Song Contest. Bravo za ovu divnu pjesmu! Pozdrav iz Beograda", "Konačno pjesma koja je drugačija, moderna, energična, a ne da zvuči da je iz 2001.", "Ima potencijala za top 10 na Eurosongu. Nadam se da će Baby Lasagni prići netko sposoban i pomoći mu još malo doraditi pjesmu i napravit brutalnu koreografiju za koju ovdje definitivno ima mjesta. U pravim rukama ovo može biti jedan od sporednih favorita Eurosonga, što već 20-tak godina nismo imali"... - neki su od ispisanih komentara uz pjesmu.

U istom razdoblju emitiranja, tijekom 22 sata, lanjski predstavnici Hrvatske na Eurosongu, riječki Let3, a koji se ove godine natječu s pjesmom "Baba Roga", utržili su 40.040 pregleda.

"10 0000 x bolje od one koještarije prošle godine. Prije svega melodično, ritmično i zarazno. Za Euroviziju i glasove publike stvoreno. Borit će se za pobjedu na Dori, top 3 izvjesno" - glasi jedan od komentara.

"Sorry letovci, al‘ s Baby Lasagnom vas je vrijeme pregazilo" - smatra drugi.

Evo i svih drugih natjecatelja Dore 2024., vjerujemo da neće manjkati i onih koji bi u Švedsku poslali - nešto sasvim drugačije.

 












 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. lipanj 2024 12:14