StoryEditorOCM
Zvijezde online‘ZRAKA SUNCA‘

Supermodel Miranda Kerr (40) pohvalila se da je rodila četvrto dijete, sada je otkrila i ime novorođenčeta

Piše SCENA SD
27. veljače 2024. - 21:04

Lijepe vijesti je podijelila supermodel Miranda Kerr (40): rodila je svoje četvrto dijete. Na svom službenom Snapchat računu  objavila je da je beba broj četiri rođena prije nešto više od tjedan dana i da je dječak. Miranda je otkrila ime novorođenčeta: "Presretni smo rođenjem naše male zrake sunca, Pierre Kerr Spiegel. Ne možemo biti uzbuđeniji što smo dočekati četvrtog sina u našoj obitelji. Osjećamo se tako blagoslovljeno."

image

Miranda Kerr

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Miranda je od 2017. u braku s Pierreovim ocem, izvršnim direktorom Snapchata Evanom Spiegelom (33). Zajedno već imaju dva sina, Mylesa (4) i Harta (5). Iz prvog braka s glumcem Orlandom Bloomom (47) manekenka ima i sina Flynna (13). Bloom i Kerr razišli su se 2013. godine.

Miranda nije krila da čeka četvrtog dječaka kada je objavila trudnoću. U rujnu prošle godine podijelila je dobre vijesti sa svijetom - u to vrijeme i putem Snapchata. "Tako sam uzbuđena što mogu objaviti bebu broj četiri", komentirala je tada. U drugom kadru, Kerr je stavila ruke na trbuh i otkrila emotikonima plavog srca da će dobiti još jednog dječaka. Treća slika pokazala je četiri para dječjih i dječjih čizmica, kojima je dodala hashtag #boymom.

image

Evan Spiegel i njegova supruga Miranda Kerr

Michael Tran/Afp

Miranda May Kerr rođena je 20. travnja 1983. u Sydneyu u Australiji. Kao tinejdžerica pobijedila je na natjecanju u manekenstvu (1997.), a prvi manekenski ugovor imala je u džepu s dvadeset godina. Kao "Victoria‘s Secret anđelica" (2006. do 2013.), Australka se proslavila u modnoj industriji širom svijeta. Miranda Kerr zaštitno je lice Svarowskog (2013.) i H&M-a (2014.), a promovirala je i druge marke kao što su Reebok ili Escada. Osnovala je brand KORA Organics 2009. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 15:36