StoryEditorOCM
Nogometkreće lov na 1.HNL

Donosimo kompletan raspored trećeg kruga, evo s kim Šibenik otvara završnicu sezone

Piše Krešimir Gulin
18. ožujka 2024. - 11:50

Nakon završetka drugog kruga natjecanja u SuperSport NL-u momčadi su na temelju plasmana u prvih 22 kola dobili brojeve po kojima je određen raspored odigravanja zadnjih 11 utakmica drugoligaškog natjecanja.

Kao drugoplasirani, Šibenik je dobio bonu u vidu odigravanja jedne utakmice više na svom Šubićevcu. Tako će Narančasti kao domaćini igrati šest susreta, dok će u goste pet puta.

Treći krug natjecanja momčad trenera Marija Carevića otvara u nedjelju, 24. ožujka, u 16 sati kada na Šubićevac stiže vinkovačka Cibalija.

Nije se ostvarila želja Narančastih da izbjegnu neka teška gostovanja. Tako Šibenčani neće mirovati ni pred Uskrs, jer ih u subotu 30. ožujka čeka zahtjevna utakmica s Croatiom u Zmijavcima.

Naravno, najteže gostovanje Šibenik će imati u posljednjem kolu kada idu na noge lideru Zrinskom. Lako je moguće da bi ta utakmica mogla odlučivati o putniku u 1.HNL.

Od nezgodnih gostovanja na koja će morati nogometaši Šibenika izdvajamo Dugopolje u šestom i Sesvete u osmom kolu. Naime, na ta dva terena Šibenčani su rijetko kada dobro prolazili.

U trećem krugu neće se igrati niti jedna utakmica u sredini tjedna, već su sve predviđene za odigravanje tijekom vikenda.

Šibenik će igrati dvije utakmice za redom u devetom i desetom kolu kada na Šubićevac stižu Vukovar i Dubrava.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

U nastavku donosimo kompletan raspored Šibenika u trećem krugu. Tiskanim slovima istaknute su utakmice koje će Šibenik igrati na Šubićevcu.

1. kolo CIBALIA

2. kolo Croatia (Z)

3. kolo ORIJENT

4. kolo Bsk

5. kolo SOLIN

6. kolo Dugopolje

7. kolo JARUN

8. kolo Sesvete

9. kolo VUKOVAR

10. kolo DUBRAVA

11. kolo Zrinski

27. travanj 2024 19:30