StoryEditorOCM
Nogomettko poslije Jurića?

Traži se nasljednik najboljeg strijelca Šibenika i momka od milijun eura: dvojica napadača odbila dolazak na Šubićevac!? Ne i Makedonac iz Rudeša...

Piše Ivo Mikuličin
20. svibnja 2021. - 10:01

Eduardo Fernando Zapata Sierra, Kolumbijac na čelu Šibenika, smatra da je prerano govoriti o tome hoće li i pod kojim uvjetima šibensku adresu promijeniti najbolji strijelac Deni Jurić, koji je za Šubićevac vezan ugovorom do ljeta 2022.

Nije, međutim, zanijekao zanimanje Dinama i Osijeka za stasitog napadača, pa i neke inozemne ponude. Ako Jurić ode prije isteka ugovora, Šibenik će, neslužbeno, tražiti odštetu od milijun eura.

U potrazi za mogućom zamjenom za napadača, ukoliko Jurić napusti Šibenik, na Šubićevcu se najčešće spominjalo ime Marka Dabra, najboljeg strijelca BSK-a iz Bijelog Brda, visokoplasiranog drugoligaša. Igrača, koji je u 32 kola zabio čak 27 golova.

- Dabro je nezainteresiran za odlazak iz Bijelog Brda, gdje mu je, kako kaže dobro i ugodno. On vam zapravo nema posebnih ambicija u nogometu – dojavili su nam novinari iz slavonske ravnice.

Bez ambicija je, kažu, jednako nadareni Fran Brodić, član Kustošije, no ne i napadač Rudeša Besart Abdurahimi, koji se, također, spominje u pričama sa Šubićevca.

05. lipanj 2024 20:06