StoryEditorOCM
Ostalomiting ‘Korkyra‘

Na Korčuli su se u konkurenciji 400 plivača za medalje borili i članovi šibenskog ‘Mora‘: Evo tko se sve vratio s odličjem

Piše Šibenski.hr
26. travnja 2022. - 11:34

Proteklog vikenda u Korčuli se održavao plivački miting „Korkyra“ za kategorije od početnika do kadeta. U konkurenciji od oko 400 plivača iz Hrvatske te Bosne i Hercegovine, za medalje su se borili i natjecatelji plivačkog kluba „More“.

„More“ su predstavljali: Adrian Lokas, Tonko Karađole, Goran Stegić, Nando Radovčić, Vice Klarić, Jure Barišić, Vito Ožegović, Ante Fuštin, Uršula Dunkić, Nikolina Ninić, Mislav Badurina, Mate Džepina, Petar Stegić, Vice Cvitan, Luka Benko, Borna Županović, Luna Kunčić i Ela Lokas.

- Ovaj miting bio je poseban za sve naše plivače, pogotovo one koji su se po prvi puta otisnuli u natjecateljske vode. Vrijeme nas je dobro služilo pa smo osim samog sportskog dijela imali i trenutke uživanja u ljepotama Korčule.

I ovoga puta naši plivači obradovali su nas nastupima, rezultatima i plasmanima- kazala je Sanja Stegić iz PK 'More'.

Adrian Lokas osvojio je dvije srebrne medalje u izvrsnim i brzim utrkama disciplina 50m leđno i slobodno.

Tonko Karađole osvojio je srebrnu medalju u disciplini 100m i brončanu u disciplini 50m leđno.

Goran Stegić osvojio je dvije srebrne medalje, u disciplini 50m delfin i 100m slobodno te brončanu medalju u disciplini 200m slobodno. Goran je time zaslužio treće mjesto u ukupnom poretku u kategoriji kadeta.

Kod najmlađih plivača u kategoriji početnika 'More' je također imalo osvajače medalja.

Borna Županović osvojila je brončanu medalju u disciplini 50m prsno, dok je u istoj disciplini zlatnu medalju osvojio Mislav Badurina.

Mate Džepina je osvojio dvije zlatne medalje u disciplinama 50m leđno i slobodno, a svojim izvrsnim rezultatima osigurao je i treće mjesto u ukupnom poretku u kategoriji početnika.

02. lipanj 2024 23:21