StoryEditorOCM
LifestyleSenzualni wellness odmor

Prepustite se svim osjetilima uz zavodljivo i jedinstveno Moonlight SPA Extravaganza iskustvo!

Piše PROMO
3. travnja 2024. - 15:58

Imamo nešto za sve koji žele uživati u senzualnim wellness tretmanima te odmorni i punih baterija dočekati proljeće, a pri tom se i odlično zabaviti!

Nije tajna da nedostatak sunca i stresan zimski period nerijetko rezultira osjećajem nespremnosti na sve što donosi dinamično proljeće. Potrebno je stoga dobro se resetirati i pripremiti za ljepše dane, pune novih poslovnih obaveza, putovanja i događaja.

Kako vam zvuči ‘punjenje baterija‘ uz senzualni wellness odmor i ekskluzivne SPA tretmane? Sve to uz pjenušac, gastronomske delicije i zabavne aktivnosti? Upravo to, ali i puno više donosi Falkensteiner Hotel & Spa Iadera kod Zadra, utočište dizajnirano za uživanje.

Wellness program Hotel & Spa Iadera - Moonlight SPA -  dobio je svoju nadogradnju! Riječ je o Moonlight SPA Extravaganza ekskluzivnom konceptu koji uz vrhunsko spa iskustvo na raspolaganju ima i dodatne aktivnosti – od radionica slikarstva i gline, sve do plesne škole salse i bachate, kao i vrhunskih glazbenih nastupa. Sve to uz Aufguss rituale i standardnu ponudu svima omiljenog Moonlight SPA kasno večernjeg spa iskustva, u kojem možete uživati svake subote od 18:00h pa sve do ponoći.

Izgubite nakratko pojam o vremenu (ali ne i mjestu) dok se prepuštate trenucima duboke opuštenosti i prepuštate se skladu tijela i duha u wellness oazi hotela, veličanstvenom Acquapura SPA centru na čak 6.000m2. Oduševite svoje nepce vrhunskim kulinarskim kreacijama i simfonijom okusa, a sve to uz šarm zadarske obale.

U luksuznom ambijentu okruženom mirisnim ritualima i čarobnoj mediteranskoj atmosferi tim Falkensteiner Hotela & Spa Iadera pripremio je posebne ‘poslastice‘ kao što nastupi klapa i bendova,  radionice slikarstva i gline, razne fitness aktivnosti, a posebno spa iskustva osigurat će i Aufguss rituali koje će za goste izvoditi certificirani stručnjaci iz Slovenije i Hrvatske.

Okružen morem i zelenilom, Falkensteiner Hotel & Spa Iadera nalazi se na prostranom zelenom poluotoku, u sklopu Resorta Punta Skala te oduševljava impresivnom arhitekturom i vrhunskom gastronomskom ponudom. Ovdje je na raspolaganju Acquapura SPA centar koji se prostire na čak šest tisuća četvornih metara, sa šest bazena, panoramska sauna s pogledom na zadarski arhipelag kao i brojni tretmani sa smiljem, lavandom, ružmarinom i morskom soli.

 

01. svibanj 2024 11:07