StoryEditorOCM
LifestyleVELIKI GUBITAK

Supruga 27-godišnjeg vratara preminula od raka samo tri mjeseca nakon vjenčanja: Cijenit ću svaki zajednički trenutak

Piše MOZAIK SD
24. rujna 2023. - 14:13

Golman Derby Countyja Josh Vickers otkrio je da mu je supruga umrla od raka, i to samo tri mjeseca nakon što su se vjenčali.

27-godišnjak koji je započeo karijeru u Arsenalu, na Instagramu je dokumentirao dugotrajnu bitku svoje supruge Laure Vickers te otkrio da je prošla brojne runde kemoterapije, piše Jutarnji list.

U emotivnoj objavi danas je podijelio srceparajuću vijest da mu je supruga preminula, a pritom je podijelio fotografiju s njihova vjenčanja.

‘Toliko sam puta ovo napisao i onda izbrisao, i još uvijek ne mogu pronaći prave riječi i ne znam hoću li ikada. U utorak navečer moja je žena izgubila dugu bitku s rakom... Laura je najjača, najhrabrija i najdivnija osoba koju sam ikada upoznao. Unatoč svemu što je proživljavala, nastavila se smijati, ne dopuštajući da išta stane na put dobrom provodu i stvaranju uspomena za cijeli život. Plakali smo, smijali se i plesali kroz teška vremena.

Cijenit ću svaki trenutak koji smo proveli zajedno, od prvog susreta do trenutka kad si u miru otišla na onaj svijet. Znam da ćeš me gledati odozgo i nastaviti me inspirirati svaki dan. Hvala svima koji su podržavali mene i naše obitelji kroz ovo nevjerojatno teško razdoblje. Zaista smo sretni što imamo nevjerojatnu obitelj i prijatelje! Volim te uvijek i zauvijek", napisao je shrvani suprug.

Njegovi suigrači iz kluba također su mu pružili podršku, a Martyn Waghorn podijelio je fotografiju momčadi uz natpis - ‘svi smo uz tebe, prijatelju‘.

Izostanak vratara na sinoćnjoj utakmici pripisan je ‘osobnim razlozima‘.

27. travanj 2024 09:49