StoryEditorOCM
Crna kronikaBRUTALAN NAPAD

Tučnjava ispred kafića kod Sportskog centra ‘Ljubica‘ u Crnici: bivši pomorac bori se za život u šibenskoj bolnici

Piše K. G.
25. ožujka 2024. - 11:39

Iz Policijske uprave šibensko-kninske potvrdili su nam kako se u subotu, nešto prije 21 sat, dogodila tučnjava više muških osoba ispred caffe bara ‘Delta‘, koji se nalazi u blizini Sportskog centra ‘Ljubica‘ u Crnici.

Kako nam je kazala policijska glasnogovornica Sanja Baljkas u toj tučnjavi teško je ozlijeđen jedan muškarac koji je prebačen na liječenje u šibensku bolnicu:

- Izvidi o ovom događaju su u tijeku i kada završi kriminalističko istraživanje pravodobno ćemo izvijestiti javnost- rekla je policijska glasnogovornica.

Prema neslužbenim informacijama, u nemilom događaju teško je ozlijeđen Šibenčanin A. T., bivši pomorac, starije životne dobi. Navodno, njega je pretuklo nekoliko mladića koji su s njim zajedno pili u lokalu:

- Sudeći prema stanju u kojem je bio, teško je očkivati da će nesretni čovjek preživjeti. Ako i preživi, vjerojatno će ostatak života vegetirati kao biljka- kaže nam jedan stanovnik šibenske gradske četvrti Crnica u kojoj se zbio nemili događaj.

Detaljnije informacije o zdravstvenom stanju nesretnog Šibenčanina potražili smo u Općoj bolnici Šibensko- kninske županije:

- Prema informacijama od jutros, muškarac se nalazi u Jedinici intenzivnog liječenja s ozljedama opsanim po život- izjavio nam je dr. Kristijan Stipaničev, ravnatelj šibenske bolnice.

Svi koji nešto znaju o ovoj tučnjavi, žele o tome govoriti isključivo uz uvjet anonimnosti. Prema onome što smo saznali od dobro upućenih, napad se dogodio bez ikakvog pravog povoda.

Navodno, radi se klasičnim ‘pijanim‘ poslovima. Jer, napadnuti muškarac bio je bivši pomorac, neoženjen, čovjek vedrog duha, nesklon problematičnom ponašanju, koji je volio društvo pa je i te kobne subotnje večeri pio u kafiću sa skupinom mlađih momaka.

Inače, kod gostiju i zaposlenika kafića praktički vlada zakon šutnje o ovom nemilom događaju, međutim policiji bi u njegovom rasvjetljavanju trebal pomoći kamere koje su postavljene u kafiću:

- U svakom kvartu ima problematičnih tipova, ali ovo što se kod nas događa prešlo je svaku mjeru. Pojedinci iz mlađe generacije rade strašne stvari. Samo se nadamo da će počinitelji ovog gnjusnog djela biti primjereno kažnjeni- zaključili su stanovnici šibenske Crnice s kojima smo razgovarali.

26. travanj 2024 17:28