StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetpijani incident

U sitne noćne sate psujući lupao po vratima HEP-a jer su mu isključili struju: zaradio je 15 dana zatvora

Piše Vijesti SD
15. siječnja 2024. - 09:00

Mladen (53) odmah je pospremljen na 15 dana u zatvor jer je u sitne sate lupao po vratima poslovnice HEP-a nakon što su mu isključili struju na kući, piše Danica.hr.

Prema presudi, on je potkraj studenoga oko 2.30 sati u Velikoj Gorici u Ulici Slavka Kolara, narušavao javni red i mir vikom i galamom.

“Ispred poslovnice HEP-a vikao je: Pi*ka vam materina, vi ćete meni isključivat struju, je*o vam bog mater, eno vam tamo policija pa ih zovite, mamu vam je*em! Potom je nekoliko puta udario po vratima poslovnice”, navela je sutkinja u presudi.

Kako je ustanovila policija prilikom postupanja, Mladen je bio pod utjecajem alkohola od 1,59 promila. On je na sudu opovrgavao da je počinio ikakav prekršaj i tvrdi kako nije vikao i galamio, niti udarao po vratima HEP-a.

“Da, bio sam pijan jer me je više ljudi te noći častilo pićem budući da me poštuju. Krenuo sam pješice kući, nisam pravio nikakve probleme“, ispričao je Mladen sutkinji.

Mladena su odmah strpali u zatvor na 15 dana jer je ranije već osuđivan za remećenje javnog reda i mira. Kaznu je, dakle, odavno odslužio, a presuda ju je samo potvrdila, piše Danica.hr.

27. travanj 2024 20:46