StoryEditorOCM
ŠibenikSastanak kod gradonačelnika Burića

Državnom tajnica Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Margareta Mađerić obišla zgradu TEF-a, "Kamenčiće" i vrtić Ljubica

Piše šibenski.hr
5. travnja 2018. - 19:47

Gradonačelnik Željko Burić  održao je danas radni sastanak s državnom tajnicom Ministarstva demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Margaretom Mađerić.

Sastanku su nazočili zamjenici gradonačelnika Paško Rakić i Danijel Mileta, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Mirjana Žurić te pročelnik Upravnog odjela za upravljanje gradskom imovinom Tihomir Paškov. 

Na sastanku se razgovaralo o skorašnjem preseljenju dijela ureda Centra za socijalnu skrb Šibenik u prostorije Upravne zgrade TEF-a te aktualnim natječajima koje provodi Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.
 
„Dogovor oko preseljenja Centra koji trenutno djeluje u neadekvatnim uvjetima postignut je tijekom posljednjeg posjeta Šibeniku ministrice Nade Murganić. Vjerujem kako će se Centar preseliti u što skorije vrijeme te će započeti s radom u prostorima koji su primjereni obimu i značaju posla kojim se bave.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.
 
Državna tajnica Margareta Mađerić zahvalila se Gradu Šibeniku na iskazanom trudu u rješavanju ove problematike.
 
Po završetku sastanka državna tajnica, u pratnji ravnateljice Centra za socijalnu skrb Davorke Grbac-Plavčić, obišla je Upravnu zgradu TEF-a  te posjetila Udrugu za osobe s intelektualnim teškoćama „Kamenčići“.
 
Također je obišla i Dječji vrtić Ljubica u Crnici, gdje Grad Šibenik planira izgraditi novi vrtić te je projektnu dokumentaciju prijavio za financiranje na "Natječaj za poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini" kojeg provodi Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike.
 

02. svibanj 2024 00:52