StoryEditorOCM
ŠibenikDR.SC. IVO GLAVAŠ, KANDIDAT MOSTA ZA ŠIBENSKOG GRADONAČELNIKA:

Ono što nisu otkrili navodni SDP-ovi eksperti za financije, otkrila je Državna revizija – dr. Burić se kratkoročno zadužio za pet milijuna kuna bez suglasnosti GV-a!

3. svibnja 2017. - 13:31

Dr.Sc. Ivo Glavaš, MOST-ov kandidat za gradonačelnika Šibenika poslao nam je priopćenje koje prenosimo u cijelosti:
'Željko Burić je loš sluga lošeg gospodara. Javnost se s pravom pita zašto je HDZ praktički izmislio Hrvoja Zekanovića, čovjeka koji po svim anketama ne može prijeći ni izborni prag. Nažalost, razlog ne leži u planu da protestne desne glasove protiv HDZ-a prevarantski pretvori u vijećničke mandate, kako to javnost dovodi u zabludu SDP-ova perjanica kontroverzni poduzetnik Anton Dobra, jer Zekanović može osvojiti maksimalno oko 500 glasova.

Dakle, plan nije da se HDZ-u pridodaju vijećnici, jer Zekanović realno ne može osvojiti ni jednog, nego isključivo da te glasove perfidno oduzme drugima, i to ponajviše MOST-u. Čim je uvidio postotak MOST-a po anketama, HDZ je krenuo u akciju i Plenkovićevog čovjeka, kojemu je jedini cilj saborska fotelja, Hrvoja Zekanovića, ekspresno pretvorio u lokalpatriotu, kandidata za gradonačelnika. A razlog je samo jedan: Burić se panično boji MOST-ovog pregleda poslovnih knjiga. Burić ne želi da se na lokalnoj razini dogodi potres koji se dogodio na državnoj da MOST sve razotkrije.' - piše Glavaš i navodi:

'Ono što o Burićevom proračunu nisu mogli shvatiti SDP-ovi navodni stručnjaci za financije, uspjela je otkriti Državna revizija. A to je tek vrh sante leda. Pozivam sve građane da sporne podatke pronađu na službenim stranicama Državne revizije.

Za potrebe ovog priopćenja navodim samo neke protuzakonite stavke: kratkoročno zaduživanje kod poslovne banke u iznosu od 5.000.000,00 kuna bez suglasnosti Gradskog vijeća i sporne ugovore o djelu zaključene za poslove iz djelokruga gradske administracije, koji imaju obilježje radnog odnosa.' - stoji u priopćenju

09. svibanj 2024 00:08