StoryEditorOCM
SplitLIONSI I UGLEŠIĆI

Ana Gruica u humanitarnoj misiji: ‘Dođite na naš buvljak, sada pomažemo bolesnoj samohranoj majci i njezinu sinu‘

Piše Ivica Marković
21. svibnja 2024. - 13:25

Nakon što su prošle godine, nekoliko dana prije Božića, na buvljaku koji je organizirao ženski Lions klub "Marjan" i "Uglešić Poliklinika" donacijama za robu prikupili pet tisuća eura za županijsku Udrugu slijepih, uskoro slijedi novi buvljak naziva "Ormar ispod bora", na kojemu će prikupljati novčana sredstva za još jednu dobrotvornu misiju.

– Ovaj put želimo donacijama pomoći u kupnji kuće teško bolesnoj samohranoj majci iz Zaprešića i njezinu maloljetnom sinu, koji žive u vrlo teškim uvjetima i koji su bili žrtve obiteljskog nasilja. Nadamo se da ćemo doprinijeti rješavanju njihova stambenog problema – rekla nam je Ana Gruica Uglešić, jedna od organizatorica ovog buvljaka.

Budući da će se buvljak održavati tri dana, od 31. svibnja do 2. lipnja ove godine, u krugu "Uglešić Poliklinike" svi oni koji mogu i žele, mogu donirati svoju odjeću za buvljak, i to do kraja ovog tjedna, odnosno do petka.

image

Ormar ispod bora

Privatna Snimka/Slobodna Dalmacija
image

Ormar ispod bora

Privatna Snimka/Slobodna Dalmacija

– Svi koji žele pomoći u ovom humanitarnom buvljaku mogu odjeću donijeti u Ulicu Marina Držića 16 i tamo će ih dočekati volonteri koji nam pomažu da buvljak i ovaj put bude uspješan – rekla je Gruica Uglešić.

Prvog dana održavanja buvljaka, 31. svibnja, bit će upriličeno otvaranje u 20.30 besplatnim koncertom evegreena i popularnih arija "Večer pod zvijezdama".

Drugog dana, u subotu, od 12 do 18 sati, bit će organiziran buvljak i gastro-event, a u nedjelju 2. lipnja bit će od 9 do 12 sati organiziran dječji buvljak igračaka i knjiga te će biti izvedena kazališna predstava za djecu u organizaciji Gradskog kazališta mladih (GKM) pod nazivom "Hrvatski izumitelji".

Nakon predstave, od 12 do 18 sati, ponovno će biti buvljak za odrasle s gastro-eventom.

image
Privatni Album/
image
Privatni Album/
image
Privatni Album/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 22:11