StoryEditorOCM
Borilački sportovipokazala atribute

Ponovno je u centru pažnje, ali ne odustaje: na putu prema dvorani poznatu ‘fajtericu‘ udario automobil i ozlijedio

Piše R. R.
9. srpnja 2023. - 08:45

Australka Tai Emery umalo je izgubila život na putu prema dvorani gdje odrađuje treninge. Nju je udario automobil i zadobila je teške ozljede. Međutim, uspjela je doći do dvorane i odradila je trening. Nije željela reći treneru da je upravo imala susret sa smrću.

- Udario me automobil i vukao me neko vrijeme. Otišla sam kući, obukla druge hlače kako bih sakrila ozljede. Znala sam da će mi trener Mago reći da idem kući i da neću trenirati - istakla je i potom pokazala gadne modrice po tijelu.

- Stalno me pitaju je li me automobil zaista udario. Da, jeste. Zašto bih rekla nešto ako se nije dogodilo - poručila je uz poruku da nema potrebe za plakanjem i da ide još jače.

Emery je prije nešto više od godinu dana postala glavna priča svjetskih medija nakon što je ostvarila pobjedu na debiju u boksu bez rukavica. Nakon prekida borbe protiv Rung-Arune Khunhaij skočila je na konopce i zatim pokazala grudi šokiranoj i iznenađenoj publici. Naravno, ovaj potez joj je donio priličnu pozornost. Odmah je poraslo zanimanje za njene ‘nastupe‘ na platformama za odrasle i od toga zarađuje odlične novce.

Javno se Tai hvalila izuzetnom zaradom od snimaka s platformi. Sve naplaćuje po deset dolara i navodno zarađuje i do 25.000 dolara mjesečno. Što se borbi tiče u kavez će ponovo u rujnu, a protivnica će joj biti sunarodnjakinja i poznata „Plava bombarderka“ Ebanie Bridges.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 22:07