StoryEditorOCM
Domaći nogometdinamo prvak

Navijači u Zagrebu slavili titulu, glavna atrakcija nisu bili dinamovci, već čovjek koji je ‘uništio‘ Hajduk i Rijeku

Piše Sport SD
12. svibnja 2024. - 08:43

Dinamovu titulu pod brojem 25 ne slave samo nogometaši Modrih, već i zagrebačka konkurencija. Ili barem dio iste, oni članovi koji su od malena okrenuti Maksimiru.

Jedan od njih je, čini se, i Robert Mudražija, veznjak Lokomotive koji je odigrao jednu od najboljih sezona u karijeri, a još uvijek se može nadati i kvalifikacijama za Europu. Tim više što je direktni konkurent upravo Osijek, kojeg je Dinamo dobio 1:0 i započeo veliku feštu - pišu Sportske novosti.

Slavlje traje i na ulicama, a video s društvenih mreža otkriva da je glavna atrakcija Robert Mudražija. Navijači su u centru Zagreba navalili na veznjaka Lokosa, podigli ga u zrak i bacali kao heroja.

image

Mudražija je s dva gola srušio Hajduk na Poljudu

Tom Dubravec/Cropix

U ležernijem razgovoru, reći će neki da je upravo Mudražija "iskrojio" vrh SuperSport HNL-a. Sigurno se ipak malo više pitalo Dinamo, Hajduk i Rijeku, no Mudražija će pokupiti dio zasluga budući da je s dva gola srušio Hajduk na Poljudu sredinom ožujka, a onda zabio i Rijeci u 3:1 pobjedi Lokomotive s kraja prošlog mjeseca. Sjećamo se i assitencije u 1:1 remiju s Bijelima iz prosinca prošle godine.

Dinamovci su pronašli pravo mjesto i vrijeme da bi mu zahvalili...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 12:35