StoryEditorOCM
Domaći nogometsve je jasno

Sopić otkrio sudbinu jednog od najboljih igrača Rijeke: ‘Gospodin će na tribinu. Ne bih se ni za svog sina toliko borio‘

Piše Sport SD
8. prosinca 2023. - 12:29

Rijeka u nedjelju na Rujevici dočekuje Slaven Belupo, a trener Željko Sopić ne može računati na nekoliko ozlijeđenih igrača. Iznenađenje je da u kadru Rijeke neće biti ni Lindona Selahija, potvrdio je to Sopić u najavi utakmice.

- Kako je slogan ovog kluba ‘Krepat ma ne molat‘, a ne ‘Igra tko ima vremena‘, gospodin Selahi će na tribinu. U Hrvatskoj je demokracija, svatko ima pravo izabrati što hoće. Ali stvarno, koliko sam se ja osobno borio za tog dečka toliko se ne bi borio za svog sina no dođe i trenutak kada neka stvari moraš prelomiti, izjavio je Sopić.

image
Damir Škomrlj/Cropix

Selahiju ugovor ističe na ljeto iduće godine, Rijeka mu nudi produženje, a dogovora još nema. Već muje  ranije sportski direktor Rijeke Darko Raić-Sudar dao do znanja da ga čeka puno manja minutaža ako ne produži ugovor.

- Mislim da će tu najviše ispaštati sam igrač, onda ja kao trener, a na kraju i klub. On je bio upoznat što odluka o neprodužavanju ugovora nosi. Donio je odluku i to je legitimno. I klub je donio svoju odluku što je isto legitimno. Nadam se da će se njegova odluka promijeniti, ali kako danas stvari stoje..., zaključio je Sopić.

Selahi je na Rujevicu stigao u ljeto 2021. kao slobodan igrač i ubrzo se nametnuo kao jedna od konstanti u riječkoj momčadi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 15:35