StoryEditorOCM
Košarkazgodna i ima novac

TikTok zvijezda ulovljena sa sinom legende: izašli su zajedno i sudeći po osmijehu, sve je bilo savršeno

Piše R. R.
8. srpnja 2023. - 11:00

Bronny James gradi košarkašku karijeru. Nakon što je okončao srednju školu odlučio se ići na Sveučilište Južna Kalifornija (USC) i očekuje se da će samo nakon jedne sezone krenuti u najjaču ligu svijeta gdje njegov otac LeBron James još uvijek dominira s 38 godina na leđima.

Bogatstvo njegovog oca je ogromno. Bronny je odrastajući imao sve što je poželio, pa je jako mlad zapao za oko brojnih djevojaka i ne buni kada bude u društvu lijepih žena. Povezivao se u prošlosti James s mnogim lijepim ženama, a sada je uhvaćen s Tik Tok zvijezdom Malijom Agee, poznatijom na društvenim mrežama kao ‘Bobo‘.

Ova 23-godišnjakinja ima 330.000 pratitelja na Tik Toku. Zarađuje izuzetno dobre novce, a svojim atraktivnim izgledom zainteresirala je mnoge muškarce. Među njima je očigledno i Bronny. Uhvaćeni su skupa u izlasku i sudeći po osmijehu, sve je bilo izuzetno savršeno. Popularna Bobo se može pohvaliti atributima, istinska je zgodna i to ne krije, pa se često na Instagramu fotografira poprilično golišava.

Bronny je nedavno na maturi došao u društvu prelijepe plavuše. Peyton Gelfuso je bila njegova pratilja, a upravo se za ovu curu smatra da mu je životna suputnica jer je često bila na njegovim fotografijama. Nažalost, ova djevojka je odmah označena kao sponzoruša. Iako i ona dolazi iz imućne obitelji, na društvenim mrežama je doživjela brojne uvrede komentatora. Sigurno će isto biti i s Maliom, posebno ako se izlasci nastave. Nikoga nije briga što cura sama zarađuje fini novac na popularnim platformama.

Bronny će i u budućnosti sigurno biti u centru pažnje. Nikada neće imati punu privatnost, baš kao što je nema ni njegov otac još otkako se kao tinejdžer pojavio na velikoj sceni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. svibanj 2024 20:00