StoryEditorOCM
Ostalogrci u šoku

Kolaju novi zapisi brutalnog pohoda BBB-a: ‘Odred smrti kreće ubijati, a policija ih - snima?!‘

Piše SN
9. kolovoza 2023. - 23:20

Grčki mediji su objavili novi video huligana iz redova Bad Blue Boysa koji su, potpomognuti ‘kolegama‘ iz Panathinaikosa, napravili nered ispred AEK-ovog stadiona u kojem je poginuo 29-godišnji Michalis Katsouris.

Televizijska postaja Star objavila je video snimke s nekoliko nadzornih kamera, a na njima se vide članovi BBB neposredno prije napada. Na snimci se vidi više od 100 napadača naoružanih palicama, lancima i polugama, odnosno ‘pajserima‘, prenose Sportske novosti.

‘Više od 100 ljudi, poput uvježbanih ‘stormtroopera‘, kreće naprijed kako bi širilo smrt. Svi su odjeveni u crno. Dvojica nose kacigu, neki imaju kapuljaču na majici ili nose kape, pola lica im je prekriveno kirurškom maskom. Mnogi, međutim, imaju potpuno otkrivena lica i hodaju nečujno kako ne bi bili primijećeni, sve dok ne dođu do točke napada i ubiju‘, piše Star u tekstu kojim se opisuje video.

Druga snimka pokazuje kako prolaze pored jednog kioska, na trećoj je dio njih u tišini i čeka znak za napad, a Star TV je u posjedu i snimke na kojoj se vidi sedam policajaca koji samo minutu nakon BBB-a prolaze istom rutom prateći huligane. No, ti policajci nisu uspjeli spriječiti Katsourisovu smrt, ali se jasno vidi kako imaju kamere i snimaju sve što se događa.

Snimke možete pogledati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 04:40