StoryEditorOCM
Više od sportavarljivo ljeto ‘24.

Ne znate kamo za vikend, predlažemo Bibinje! Ovakav sportski spektakl tamo se još nije dogodio, ako ne vjerujete...

Piše Sport SD
8. svibnja 2024. - 15:56

Međunarodni spektakl odbojke na pijesku u Bibinjama! Vrući dalmatinski pijesak, atraktivne odbojkašice te ljetna zabava najljepši su poziv da nadolazeći vikend provedemo s obitelji i prijateljima bodreći našu reperezentaciju u borbi za plasman na ovoljetne Olimpijske igre.

Najatraktivniji ljetni sport na kvalifikacijskom turniru Beach Volley Nations Cupu zaigrat će neke od najboljih ženskih odbojkaških reprezentacija kao što su Ukrajina, Portugal, Škotska, Mađarska, Belgija i naša Hrvatska koje će se boriti u jakoj skupini D. U ovom zahtjevnom okruženju, svaki poen bit će od ključne važnosti, a natjecateljice će morati pružiti maksimum kako bi se plasirale u finale turnira i osigurale prestižno mjesto na Olimpijskim igrama.

image
Thomas Coex/Afp/ilustracija

Beach Volley Nations Cup održava se od petka do nedjelje na plaži Punta Bibinje. Ulaz na sve utakmice besplatan je za sve posjetitelje.

Osim Bibinja, paralelni kvalifikacijski turniri održavaju se i u Vilniusu, Balikesiru, Madridu i Hamburgu. Pobjednici iz svih pet lokacija susrest će se na velikom finalu sredinom lipnja u Jurmali, Latvija, gdje će finalisti igrati za svoje mjesto na Olimpijskim igrama u Parizu.

image
Olukayode Jaiyeola/Nurphoto Via Afp/ilustracija
image
Bernd Settnik/Dpa Picture-alliance Via Afp/ilustracija
image
Alberto Pizzoli/Afp/ilustracija
image
Hannibal Hanschke/Afp/ilustracija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. svibanj 2024 01:33