StoryEditorOCM
Više od sportarazotkrila se

Opet ljubi oženjenog muškarca: nakon što je bivši pronađen mrtav, utjehu je pronašla u bogatom sponzoru

Piše Sport SD
21. svibnja 2024. - 14:19

Sredinom ožujka sve je šokirala vijest da je bivši hokejaš Konstantin Koltsov (43) pronađen mrtav u Miamiju. Nakon što se u javnosti šuškalo da je riječ o samoubojstvu, njegova djevojka tenisačica Arina Sabalenka javnosti je objavila da nisu ni bili zajedno neko vrijeme.

Navodno je to bila osnova za glasine kako su ljubavni problemi razlog samoubojstva, a nakon što se pojavila teorija da Bjeloruskinja ima novog dečka - to je sada, gotovo dva mjeseca kasnije, i potvrđeno.

Mnoge je iznenadila bliskost Sabalenke i njezinog poslovnog partnera Georgiosa Frangulisa, inače brazilskog poduzetnika. A da se tu "nešto kuva" itekako vidimo po posljednjim fotografijama.

Tijekom posjeta utrci Formule 1 održanoj prošlog vikenda u Italiji, Sabalenka je podijelila fotografiju na kojoj se drži za ruke sa svojim novim partnerom. Za sada nije službeno potvrdila da su u vezi, ali fotografije ponekad govore više od riječi...

Frangulis je direktor tvrtke Oakberry Açaí Bowls koja se bavi proizvodnjom zdrave hrane, a tenisačicu je upoznao upravo zbog poslovne suradnje. Brazilac ima više od 600 trgovina diljem svijeta, a njegovi proizvodi popularni su u Brazilu, SAD-u, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Saudijskoj Arabiji, a sada je uložio ogroman novac da se "proširi" u SAD-u. Paralelno se zanima i za autosport, gdje čak sudjeluje i na utrkama, a odlučio je i sponzorirati Sabalenku.

Ono što je posebno zanimljivo u cijelom slučaju je da je Brazilac oženjen, a kada je njegova supruga saznala za Sabalenku, navodno je podnijela papire za razvod. Slično se dogodilo i Sabalenki s Koltsovom koji je također bio u braku kada su se upoznali, a iz tog braka imao je i troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. svibanj 2024 10:57