StoryEditorOCM
Crna kronikapotraga za nikolom

Nestao samohrani otac trogodišnje djevojčice; Majka: ‘Bio je malo u depresiji, ali da bi svoju kćer ostavio - ne‘

Piše vijesti sd
15. svibnja 2024. - 22:24

 Zagrebačka policija traga za Nikolom Gračkom (35), samohranim ocem trogodišnje djevojčice. Nestanak je prijavila obitelj, a na društvenim mrežama objavili su i apel. Posljednji put viđen je jučer ujutro, nakon što je kćer, kao i svakog dana, ostavio u vrtiću. Međutim, po nju ovaj put nije došao, a nikome nije jasno što se dogodilo.

"Bio je malo u depresiji zbog posla, zbog toga što je trebao tražiti novi stan, ali da bi svoju kćer ostavio - ne", ispričala je novinarki RTL-a Ivani Ivanda Rožić majka Svjetlana Gračak, koja je sina posljednji put vidjela u nedjelju.

Nikola se bavio građevinom, često je radio na crno kako bi preživio.

Obavijest o nestanku - prva je na društvenim mrežama objavila njegova sestra, koja danas za njega ima samo jednu poruku:  "Neka se javi, nek se vrati, trebam ga ja, treba ga njegova kćer kao prvo. Ne vjerujem da ju je ostavio, depresija ga je ćapala,  nadam se da nas nije sve ostavio", prepričava sestra Maja, piše Danas.hr

"On se jako, jako trudio i nije htio kakav posao za 700 eura, radio je i na crno samo da Dori omogući sve što joj treba, a da mu je trebala pomoć nekakva - je", u nevjerici govori majka Svjetlana. 

Nikola Gračak srednje je tjelesne građe, po cijeloj dužini desne ruke ima više ožiljaka, na desnom ramenu i malu zelenu tetovažu slova D. Obitelj moli ako ga je netko negdje vidio da se javi policiji ili obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2024 10:05