StoryEditorOCM
Hrvatskaodvratno!

Dijete zamalo pojelo crva u siru koji je majka kupila u poznatom trgovačkom lancu!; ‘U šoku sam, uvijek tamo kupujem...‘

Piše Vijesti SD
20. svibnja 2024. - 11:56

Facebook stranici "Halo, inspektore!", koja se inače bavi nepravilnostima u trgovinama i prodajnim centrima, javila se gospođa iz Osijeka koja se, kaže ona, prilično šokirala nakon što je djetetu napravila doručak.

Naime, u trgovačkom lancu Plodine kupila je, tvrdi, kao i inače namirnice za dom. Djetetu je potom napravila, kaže, doručak: sok od jabuka, malo kulena i malo sira emmentalera u komadu jer su edamer i gauda, koje je prvotno namjeravala kupiti, bili narezani na šnite, a ona je htjela, priča dalje, malo i naribati sira za ručak koji je počela spremati dok je dijete doručkovalo, prenosi Moj portal.

Odrezala je komad sira i dala djetetu jesti. Nije prošlo dugo kada je dijete počelo, priča gospođa, vrištati i plakati:

- Mama, mama, buba, buba! - povikalo je dijete.

- Gledam prestravljeno što to drži u ruci; napola prožvakani sir i, mili Bože, nešto što se u toj masi migolji?! Uzmem i pogledam, a ono neki odvratni – crv! Fuj! Odvratno - kaže gospođa pa nastavlja:

- Naravno, izrezala sam i ostatak sira ne bi li provjerila ima li još crva u tom siru, ali srećom nije bilo. Zato sam odmah sve snimila i napisala prigovor Plodinama, poslala im fotografije i račun kao dokaz, ali mi nisu odgovorili - prepričava neugodno iskustvo za Facebook stranicu "Halo, inspektore!".

image

Crv je bio živ u siru

Facebook/ Halo, inspektore

Gospođa kaže kako godinama kupuje u poslovnicama tog trgovačkog lanca i nikad dosad joj se ništa slično nije dogodilo.

- Jako sam razočarana i užasno sam ljuta i bijesna jer mi je kćer zamalo pojela crva - ogorčeno će Osječanka.

image

Račun iz "Plodina"

Facebook/ Halo, inspektore
image
Facebook/ Halo, inspektore

Trgovački lanac Plodine danas se se oglasio oko ovog slučaja. Njihovu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Izuzetno nam je žao na nastalim okolnostima te vas ovim putem obavještavamo ķako isti prigovor prihvaćamo.

Temeljem navoda proveli smo hitnu internu kontrolu odjela supermarketa Plodine Osijek Huttlerova za navedenu skupinu proizvoda. Također, djelatnike smo svakako opomenuli na obvezu održavanja kvalitete, iako nismo našli proizvode koji ne odgovaraju standardima kvalitete," piše u odgovoru Plodina.

Pozivaju gospođu koja je imala neugodno iskustvo da se uputi u navedeni supermarket kako bi joj se omogućila reklamacija, te kako bi se poslovođa osobno ispričala. "Primite još jednom naše isprike te se nadamo kako ćemo uspjeti opravdati povjerenje potrošača," stoji u odgovoru Plodina, prenosi Moj portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 13:52