StoryEditorOCM
Regijadrama u srbiji

Nakon smjene, policijski inspektor javno zatražio hitnu tjelesnu zaštitu: ‘Narko-klan sprema moju likvidaciju!‘

Piše vijesti sd
1. rujna 2023. - 18:27

Poslije smjene inspektora srbijanske policije Slobodana Milenkovića, njegov život je dodatno ugrožen. Nakon prijema informacije iz profesionalnog i kredibilnog izvora, Milenković traži od nadležnih da mu hitno dodijele tjelesnu zaštitu, kazao je danas njegov odvjetnik Zdenko Tomanović.

Kako je dodao, Milenković će, između ostalog, obavijestiti nadležne o imenima šefova jednog narko-klana koji su prihvatili relizaciju njegove likvidacije, kao i o imenima potencijalnih realizatora.

Milenković će, kako je naveo Tomanović, obavijestiti nadležne i o lokacijama na kojima je uočena intenzivnija pratnja i snimanje,.

"Milenković se neće obeshrabriti jer se opredijelio za pravnu kulturu i zakon, a ne za političke, državne i financijske gigante i njihovu kulturu nasilja i kult manipulacija. Svojim postupanjem šalju jasnu poruku da zakletva koju su dali građanima kao policajci nije samo forma, te da još uvek ima smisla biti pošten, profesionalan i hrabar“, dodaje se u priopćenju kojeg prenosi danas.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. svibanj 2024 05:28