StoryEditorOCM
ForumFOTO: OVO JE FATALNA NUŠA KOJA JE NOŽEM IZBOLA DEČKA

Počinje najiščekivanije suđenje u SZ Hrvatskoj, opasna djevojka dovedena na sud

Piše Jutarnji.hr
29. siječnja 2018. - 13:23
nusa_bunic1-290118

Na Županijskom sudu u Varaždinu održava se pripremno ročište u postupku protiv Nuše Bunić u kojem je optužena za ubojstvo Nikole Tureka u lipnju prošle godine.

Podsjetimo, optužena je 21-godišnja Nuša Bunić, usvojena kći bivšeg zapovjednika varaždinskih specijalaca. Žrtva je Nikola Turek, 30-godišnji poduzetnik, omiljeni predsjednik bajkerskog kluba “Baroker”, mladić rado viđen u društvu djevojaka. On i Nuša bili su u vezi, prekinuli su, on je imao novu djevojku, ona novog mladića. A onda se dogodio taj kobni susret u noći između 3.00 i 3.20 sata.

Prema optužnici, Nuša je Nikolu pored njegova Seata Cordobe VŽ 118-MA ubola nožem čija je oštrica bila dugačka 9,5 centimetara i prerezala mu lijevu karotidnu arteriju. Nikolu su zatekli u krvi, sirena bolničkih kola parala je noć kako bi ga što prije dovezli u bolnicu. Svi napori liječnika da mu spase život bili su uzaludni. Od obilnog krvarenja Nikola Turek doživio je i moždani udar. Preminuo je 17. lipnja u varaždinskoj Općoj bolnici. 

Nušu Bunić na pripremno ročište doveli su kroz dvorište zatvora do sudnice. O tome što se dogodilo ne postoji njezina verzija priče. Na posljednjem, drugom ispitivanju 26. listopada prošle godine ponovila je isto što i 16. lipnja i rekla: “Iskoristit ću svoje pravo i neću ništa govoriti!”

07. lipanj 2024 00:06