StoryEditorOCM
ForumHOROR U SUSJEDSTVU

Ubila bivšeg supruga pa mu motorkom raskomadala tijelo dio po dio: Djeca su joj pomogla odnijeti vreće u šumu...

Piše JL
16. rujna 2023. - 18:29

Žena u Požarevcu u Srbiji ubila je svog bivšeg supruga Stevana (56) iz vatrenog oružja, priznala je to pred Višim javnim tužiteljstvom.

Sumnja se da u ovu tragediju nije umiješana samo bivša supruga (LJ.L.) ubijenog, nego sin i kći A.A. koji su joj je pomogli sakriti tijelo, piše Telegraf.rs. Kći se na sudu branila šutnjom.

Sve se navodno dogodilo nakon žestoke svađe bivšeg bračnog para. Ubijeni muškarac boravio je u Austriji, a ženi je ostavio kuću na korištenje.

Kada se vratio iz inozemstva, nastala je svađa zbog velikog nereda u kući i dvorištu, doznaje Srbija Danas. Posljednji je put Stevan viđen u društvu susjeda, kojemu se požalio na situaciju u kući.

Nakon što je otišao spavati, LJ.L. mu je jastukom pokrila glavu kako bi prigušila pucanj, pa ispalila hitac i ubila bivšeg supruga.

Potom je tijelo raskomadala motornom pilom, što je i sama priznala policiji. Odsjekla mu je najprije udove i glavu, a onda prepolovila trup pa sve spakirala u vrećice. Uz pomoć sina i kćeri odvukla je tijelo, koje je pronađeno u šumi na području Kučeva, 60 kilometara dalje od kuće.

Slučaj je policiji prijavio susjed kojemu je bilo čudno što više nije viđao Stevana. Na to mu je bivša žena ubijenoga rekla da se vratio u Austriju, ali susjed nije imao mira, pa je ipak nazvao policiju.

Više javno tužiteljstvo predložilo je sucu određivanje pritvora osumnjičenima.

28. travanj 2024 15:46