StoryEditorOCM

Može li u ovom gradu išta proći bez naknadnog "krpanja"? Čitatelj upozorava na stanje nakon radova na raskrižju Tuđmanove i Tesline

Piše Zadarski.hr
2. studenog 2022. - 12:44

Može li u ovom gradu išta proći bez kompliciranja? Mogu li se ceste urediti odnosno rekonstruirati bez popravljanja grešaka? 

Ispada da - ne može! 

To vjerno pokazuju fotografije jednog od prometnijih gradskih raskrižja koje nam je poslao čitatelj. 

- Prošlo je više od dva tjedna od završetka radova na signalizaciji na križanju Tuđmanove i Nikole Tesle. Tvrtka koja je izvodila zemljane radove uopće nije počistila komade kamenja. Razbili su rubnjake i nisu ih zamijenili, nego su amaterski sve ispunili s asfaltom. Izgleda užasno. Rubnjaci nisu bili novi ali su bar postojali. Još uvijek je prisutan i prometni znak - upozorio je čitatelj kojem je nepojmljivo da u 21. stoljeću još uvijek se ovakve greške događaju. 

Riječ je o radovima koji se izvode u sklopu EU projekta „Razvoj i implementacija inteligentnog prometnog sustava i rekonstrukcija prometnice sa prioritizacijom vozila javnog prijevoza i biciklističkom stazom u gradu Zadru – ITS“.

Pročelnik za komunalne djelatnosti, Robertino Dujela, kazao je kako će na navedeno raskrižje poslati ophodnju kako bi provjerili gradilište i reagirali prema izvođaču. 

22. svibanj 2024 23:11