StoryEditorOCM
KalelargaNEOPREZNOST

Vozačica s četvero djece u autu izazvala sudar, u nju se zabio maloljetni motociklist bez položene kategorije, oboje lakše ozlijeđeni

Piše M.K.
16. travnja 2022. - 11:13

Policija je dovršila očevid jučerašnje prometne nesreće do koje je došlo nakon sudara skutera i osobnog automobila.

Prometna nesreća se dogodila u 15.30 sati u Ulici biskupa Juraja Dobrile na Plovaniji i pri tom su dvije osobe lakše ozlijeđene.

Sudar je izazvala 38-godišnja vozačica nakon što je počela skretati lijevo, a da se pri tome nije uvjerila da ne ugrožava ostale sudionike na cesti.

Ona nije vidjela da ju je prije skretanja počeo pretjecati maloljetnik s nenavršenih 18 godina i nepoloženom A kategorijom. S njim je bio i 20-godišnji suvozač, a udarili su u prednji lijevi bočni dio automobila, nakon čega su motociklom pali na kolnik.

U prometnoj nesreći lakše ozljede zadobili su vozačica automobila i maloljetni vozač motocikla. Vozačica je u autu vozila četvero djece, ali na svu sreću nitko od njih nije ozlijeđen. Nitko od sudionika sudara nije bio pod utjecajem alkohola.

Jučer se dogodila i prometna nezgode na križanju Oko Vrulje. Motociklist (59) iz Zadra je zbog nedržanja dovoljnog razmaka udario u automobil slovačkih registracija ispred sebe. Evidentirana je samo materijalna šteta.

24. svibanj 2024 02:08