StoryEditorOCM
RegionalDRUŽENJE NA OTOKU

Došli su sa Slavonskim trubačima, a dočekao ih je Bepo Matešić: predstavnici Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice posjetili Vir

Piše K. Š.
5. kolovoza 2023. - 12:54

Došli su sa Slavonskim trubačima, a dočekali su ih kao glazbeni domaćini Bepo Matešić i njegova pratnja. Predstavnici Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice na čelu sa županom Igorom Androvićem i zamjenikom župana Marijom Klementom boravili su na otoku Viru, a u restoranu Kotarina bili su gosti svojih prijatelja i domaćina iz Vira.

Virani su bili u punom sastavu, praktički svi pročelnici upravih odjela, općinski vijećnici Nezavisne liste predvođeni nositeljem liste i županijskim vijećnikom Antonijem Vučetićem i županijskim vijećnikom Markom Klancem, ujedno direktorom virskog poduzeća Vir održavanje. Bilu su tu i svi drugi direktori komunalnih poduzeća i ustanova, a sve ih je pozdravio načelnik Općine Vir Marino Radović zahvalivši se Podravcima i Slavoncima na ranijem domaćinstvu u Virovitici. Ugodno virsko-virovitičko druženje pojačali su bivši virski načelnik Kristijan Kapović i poznati virski vikendaš, Virovitičanin i ratni zapovjednik 81. samostalne gardijske bojne Kumovi, brigadni general Renato Romić, kao i predstavnici političkog života Zadarske županije Željko Šoša, Mario Skelin, Goran Ban, Domagoj Vicević i Zdenko Sarađen te načelnik Općine Galovac Marin Gulan.

09. svibanj 2024 10:27