StoryEditorOCM
SportBOKS

Bričević i Bajlo na zajedničkim pripremama juniorskih reprezentacija Hrvatske i Mađarske

Piše Ivica Gjergja
18. ožujka 2024. - 18:31

Na zajedničkim pripremama junorskih reprezentativaca Hrvatske i Mađarske iz BK Ares sudjelovali su boksač Andreas Baričević i trener Vedran Bajlo.

Vikend pripreme su se odvijale u dvorani Pit Bulla Zagreb. Hrvatsku juniorsku selekciju vodili su izbornik Marin Morić, te treneri Igor Homa I Vedran Bajlo, uz punu pomoć i potporu Ante Jozipovića iz Pit Bulla Zagreb.

image

Bričević i Bajlo

I. G./Slobodna Dalmacija

Na izuzetno uspjelim i korisnim zajedničkim pripremama s najboljim mađarskim juniorima, a među kojima su bili i osvajači medalja s europskih prvenstava, bili su juniori Hrvatske:

1. 50 kg Mario Nakić (Knin)

2. 60 kg Asllan Krasniqi (Rekord Zagreb)

3. 70 kg Dominik Palić (Kralj Tomislav ZG)

4. 80 kg Niko Goreta (Grom Split)

5. 80 +kg Šime Vuletić (Team Predator Rijeka)

6. Tristan Talan (Fight Club Kovačić) 46 kg

7. Dominik Raguž (Radnički SB) 52 kg

8. Niko Vuković (Osijek) 63 kg

9. Juraj Tutunđić (Brod SB) 75 kg

10. Andrejas Baričević (Ares Zadar) 75 kg

Mađarsku selekciju od sedam juniora vodio je trener Turos Arnold.

Na kraju je izbornik Marin Morić bio odrađenim zadovoljan, kako sparinzima tako i treninzima, te angažmanom svih juniora kojima će ovakva zajednička okupljanja i te kako koristiti u pripremama za ovogodišnje Europsko juniorsko prvenstvo u Sarajevu.

Što se tiče sparing sesije i treninga Andrejas Baričevića on je odradio s visokom razinom fokusiranosti i tehničke preciznosti, što sve u BK Aresu čini zadovoljnima. Andrejasova predanost i radna etika dokazuju da se upornost i marljivost temelji za ostvarivanje izvrsnosti u boksu.

Mora se naglasiti za kraj da su trodnevne vikend-pripreme protekle su u sjajnoj atmosferi i druženju naših i mladih mađarskih boksača, uz primjerno domaćinstvo i odlične uvjete u dvorani BK Pit Bulla u Voltinom, a obostrani je zaključak da će zajedničkih treninga i sparinga u perspektivi biti još više.

27. travanj 2024 08:53