StoryEditorOCM
SportRASPAD SISTEMA

Cibona ostala bez trenera koji odlazi u Dinamo, Ljubičić je već u Splitu, a jedan od "vukova" se sprema krenuti prema Zadru...

Piše I. M.
16. srpnja 2023. - 12:15

Josip Sesar više nije trener Cibone. Hrvatski izbornik je u subotu obavijestio direktora zagrebačkog kluba, Tomislava Šerića kako neće voditi Vukove u idućoj sezoni.

Osim što "klub pod Tornjem" Sesaru još nije isplatio niti jednu plaću za njegov angažman lanjske sezone na klupi Cibone, nije to jedina stvar koja je natjerala hrvatskog izbornika na razilazak. Zasmetao mu je odlazak Krešimira Ljubičića, put Gripa u KK Split, kao i mogući transfer Borne Kapuste u Zadar. Također, svoje ponude će vjerojatno iskoristiti i Lovro Mazalin te Aleksandar Aranitović. Ta je četiri igrača dosadašnji trener Cibone svakako želio zadržati i sljedeće sezone, a svima navedenima je slavni zagrebački klub također ostao dužan novce.

U takvim uvjetima Sesar nije želio ostati u Ciboni s kojom je kad pogledamo bolje, lani odradio i sjajnu sezonu, osvojivši Kup. Uskoro se očekuje kako će hrvatski izbornik, pojačati klub kojeg do jučer nije ni bilo.... Naime, Josip Sesar bi trebao postati novi trener KK Dinama. 

09. svibanj 2024 22:51