StoryEditorOCM
SportNOGOMETNI TRANSFERI

Dika Tinja Martin Erlić u Freiburgu? Naturalizirani Biograđanin, inače Francuz, Alexandre Klopp u Dugopolju?

Piše Ivica GJERGJA
20. lipnja 2022. - 19:07

Dok je reprezentativac, dika Tinja Martin Erlić na odmoru, dobro je „okružen“ i ne može se do njega, a saznali smo da malo krstari po Jadranu na jednoj jahti s obitelji, što je i zaslužio, ne javlja se što je i razumljivo, ali se zato njegov „minuli rad“ kako u klubu tako i reprezentaciji mnogo cijeni.

Dapače on je predmet mnogih portala kako talijanskih i njemačkih, pišu o njegovu transferu. Kažu da je njemački NK Freiburg, prvi na listi koji ga želi, izborio Europsku ligu šestim mjestom u Bundesligi. Njegov klub Sassuolo, iako igra u Spenziju, traži 10 milijuna eura odštete. Kako će to dalje ići ostaje vidjeti, Martin, sigurno je, zaslužuje taj iznos, ako ne veći.

Klopp u Dugopolju!

Naturalizirani Biograđanin, inače Francuz Alexandre Klopp, godinu i pol igrao je odlično u trećeligašu HNK Primorcu i bio najbolji igrač što ga je preporučilo na prošli zimski prijelazni rok u NK Šibenik. Klopp je kod trenera Ferde Milina konkurirao za prvih 11, međutim odlaskom Ferde i njegov status je došao u pitanje. Prema nekim informacijama bližim NK Dugopolju Klopp bi trebao kod njih igrati sljedeće sezone. Kažu da ga trener Josip Butić hoće i da je sigurno novi stanovnik Dugopolja.

02. lipanj 2024 21:31