StoryEditorOCM
SportODLAZE IZ ZADRA

Ferdo Milin novi trener u NK Posušju, a Saša Bjelanović u Istri 1961!

Piše Ivica Gjergja
12. lipnja 2022. - 10:17

Nakon što je prošla epizoda u NK Šibeniku, zadarski vrlo uspješni nogometni trener Ferdo Milin nije dugo čekao novu destinaciju za posao. Ovih dana je preuzeo premijer ligaša BiH NK Posušje s kojima će krenuti u pripreme. Uprava kluba izrazila je mogućnost dugoročne suradnje sa trenerom. Treba posložiti momčad, gdje je Ferdo 'meštar i izgraditi infrastrukturu. 

Podsjetimo da je Ferdo do sada bio trener NK Zadra, izbornik U-19 Hrvatske, radio je u UAE, te bio pomoćnik Damiru Krznaru u Dinamu. Sigurno da je Uprava Posušja dobro odvagnula kada je izabrala Ferdu za šefa stručnog stožera , jer njegove su reference odlične.

image


Ferdo Milin
 

Željko Puhovski/Cropix
image


Saša Bjelanović

 

Vojko Bašić/Cropix

Iz Pule je u Zadar stigla lijepa vijest: Saša Bjelanović je novi sportski direktor NK Istre 1961. S čelništvom kluba Bjelanović je proveo dva dana, gdje se razgovaralo o projektu kluba, saslušali su njegove ideje i dogovorili se o svemu. Prema onome što je „procurilo“ iz izvora bliskih klubu Saša će u Puli ostati tri godine, a gdje treba potpuno posložiti sportsko – stručnu strukturu kluba. Sigurno je da je Bjelanoviću bila preporuka i to što je bio sportski direktor Hajduka i njihov šef svih skauta. Dok ne ode u Pulu Saša će  mali balun trenirati sa veteranima Sabunjara iz Privlake.

03. svibanj 2024 16:37