StoryEditorOCM
SportPO DRUGI PUTA

HNK Primorac pobijedio na Memorijalnom nogometnom turniru „Zdravko Uvodić“ koji se igrao u Klisu

Piše Ivica GJERGJA 
18. kolovoza 2021. - 14:34

Na Klisu se tradicionalno igra Memorijalni nogometni turnir „Zdravko Uvodić“. Zdravko je bio dragovoljac Domovinskog rata koji je poginuo na Svilaji 3. lipnja 1992. godine. Pokojni Zdravko je bio predsjednik Uskoka 80-ih godina prošlog stoljeća i jedan je od zaslužnijih ljudi za izgradnju stadiona iza Grada.

Uskoci njemu u spomen svakoga ljeta organiziraju memorijal na kojem su ove godine sudjelovali i HNK Primorac iz Biograda, Zagora iz Unešića, Sloga iz Mravinaca i domaćin Uskok. „Primorci“, na ovom turniru sudjeluju već nekoliko godina, prošle su godine osvojili turnir, a ove opet isto ponovili. U finalu su pobijedili domaćina i osvojili pokal pobjednika.

Rezultati:

Uskok - Sloga 2:1,

Primorac – Zagora 3:1.

Finale: Primorac – Uskok 3:1

- Izuzetno nam je drago što smo ponovo sudjelovali na ovom turniru, a posebno što drugu godinu za redom osvajamo turnir. Odigrali smo dvije utakmice pokazali da dobro radimo i treniramo, a kad je tako onda i igramo. Uvjeren sam da ćemo nastaviti tako i u kupu i u prvenstvu, hvala domaćinu Uskoku na divnim trenucima, kazao nam je kapetan Primorca Luka Vodopija.

24. svibanj 2024 13:09