StoryEditorOCM
SportZA MAMU SANJU

Joško Gvardiol oduševio je svijet, a sada je objavio fotografiju koja će vas dirnuti u srce, pogledajte taj zagrljaj

Piše Sport SD
12. svibnja 2024. - 13:57

Dok većina Hrvatske razbija glavu pričama o Eurosongu, on se sjetio velikog dana za svoju majku.

Joško Gvardiol oduševljava u dresu Manchester Cityja, postao je velika svjetska zvijezda, dragulj momčadi Pepa Guardiole. A danas nije propustio čestitati majčin dan svojoj mami.

- Meni je teško opisati što moj gol znači mojoj obitelji koja je u mene položila velike nade. Ne mogu pronaći riječi... Mi smo skromni, prizemni ljudi, nismo neki bogataši da ne znamo kuda ćemo s novcem i zato je svaki moj uspjeh potvrda roditeljima, moj dug - izjavio je Joško Gvardiol prije tri godine u velikom intervjuu kojeg je dao za Jutarnji, a u kojem je pričao o svojim počecima, obitelji, ludoj ljubavi prema nogometu i želji za uspjehom.

Koliko je vezan uz svoju obitelj, Joško je pokazao i nakon utakmice protiv Belgije na Svjetskom prvenstvu u Kataru, kad je poletio prema tribinama gdje ga je čekala mama Sanja, koja nije mogla dočekati s ponosom i ljubavlju zagrliti svoga sina, junaka utakmice protiv Belgije.

image

Joško Gvardiol i mama Sanja

Instagram Screenshot/

Joškov tata Tihomir rodom je iz Novigrada kraj Zadra, a mama Sanja je Zagrepčanka. prije tri godine Joško je ispričao da mama radi u tvrtki koja se bavi veleprodajom, a tata prodaje ribu na zagrebačkom Dolcu.

Joškove starije sestre Lorena (28) i Franka (25) studirale su i paralelno radile.

Joško je majci Sanji poseban poklon za Božić 2023. - crtež fotografije koja je obišla svijet kad joj je pohitao u zagrljaj nakon utakmice Vatrenih i Belgije na SP-u u Kataru.

Spomenuta fotografija je mnoge dirnula u srce, a sada je, otkrio je Joško u svom intervjuu na RTL-u, pretočena i u crtež kojega je darovao mami za Božić želeći joj dati nešto posebno.  

- Tražio sam da netko tu fotografiju nacrta i da je majci poklonim za Božić - izjavio je Joško ne krijući kako Gvardiolima nije lako nakon što je stekao dodatnu slavu. Pod lupom javnosti su svi članovi njegove obitelji uključujući sestre Lorenu i Franku, a ponajviše otac Tihomir, ribar koji godinama prodaje ribu na zagrebačkoj tržnici Dolac.

23. svibanj 2024 00:47