StoryEditorOCM
SportZABAVA ZA SVE

Na rolalištu ŠC Višnjik održavaju se treninzi za djecu i odrasle: naučite rolati!

Piše Zadarski.hr
10. studenog 2022. - 08:46

Pitate se kako juriti i zabaviti se na tri ili četiri kotača?

Na ovo pitanje odgovor je vrlo jednostavan:

- Dođite i rolajte s nama - poručuje predsjednica koturaljkaškog kluba Kotači sreće i trenerica Magaly Zubanov koja je brzo rolanje proljetos dovela u Zadar.

Od tada se tri puta tjedno na rolalištu ŠC Višnjik održavaju treninzi za djecu i odrasle. Da rolanje nije bauk i da se uz stručno vodstvo može brzo naučiti, dokazali su i članovi koji su po prvi put u životu stali na role i uz dobru volju danas rolaju i uživaju u ovom vidu sporta. Međutim, pred nama je loše, zimsko vrijeme koje bi nam onemogućilo kontinuirane treninge na otvorenom, a tom problemu doskočili smo osiguravši zatvoreni prostor u kojem ćemo moći trenirati cijelu zimu.

Kako vlada veliki interes za rolanjem, ovih dana krećemo i sa Malom školom rolanja za djecu i odrasle koja će se održavati tijekom dva tjedna po dva treninga tjedno. Stoga pozivano sve zainteresirane da nam se jave i dođu naučiti osnove rolanja.

Broj mjesta u Maloj školi rolanja je ograničen, stoga sve zainteresirane pozivamo da nam što prije osiguraju svoje mjesto. Sve informacije i prijave možete dobiti na broj: 099 356 0166 ili preko naše društvene mreže.

 

02. svibanj 2024 08:05