StoryEditorOCM
SportČANČAREVIĆ BRILJIRAO

Srbija bruji o potezu hrvatskog kapetana: ‘Modrić ga tražio u svlačionici poslije riječi koje je izgovorio‘

Piše Jutarnji List
22. studenog 2023. - 12:34

Kao i u armenskoj prijestolnici Erevanu prije dva mjeseca, briljirao je armenski vratar Ognjen Čančarević u dvoboju protiv Hrvatske na Maksimiru. Vatreni su, podsjetimo, minimalnom pobjedom uz pogodak Ante Budimira osigurali nastup na Euru sljedeće godine u Njemačkoj - pišu Sportske novosti.

No, da nije bilo Čančarevića, člana armenskog prvoligaša Alaškerta, situacija bi po tu reprezentaciju bila još gora. Čančarević, Srbin iz Užica, upisao je 11 obrana protiv Modrića, Kramarića, Budimira i društva i tako držao rezultat u sferi neizvjesnog do samog kraja utakmice.

Čančarević je i nakon dvoboja u Armeniji biranim riječima govorio o hrvatskoj reprezentaciji, a to nije izostalo ni sada. Posebice se istaknuo čestitkom Luki Modriću:

- On je najbolji nogometaš u povijesti s naših prostora. Nemam riječi. Čast je i privilegija igrati protiv njega - rekao je srpski vratar pa dodao:

- Čestitam Hrvatskoj na pobjedi i zasluženom plasmanu na Euro. Pokušali smo se nametnuti s mladom ekipom bez dva standardna igrača, uspjeli smo to u prvom dijelu utakmice, ali sve je presjekao Budimirov gol. Hrvatska je imala inicijativu tijekom cijelog susreta, čestitam im na plasmanu.

image
Ronald Goršić/Cropix

Nakon dvoboja Luka Modrić je otišao i do armenske svlačionice pa Čančareviću poklonio svoj dres. Potez je to kojeg su u prvi plan izvukli mediji u Srbiji.

- SRBIN IZLUDIO HRVATE, A ONDA OVO REKAO O MODRIĆU! Zbog toga ga je Luka tražio u svlačionici na Maksimiru! - naslov je na srpskom Mondu.

- SRBIN IZLUDIO HRVATE, PA IZJAVOM SUSJEDE OSTAVIO U NEVJERICI: Poslije riječi koje je izgovorio, Modrić ga tražio u svlačionici! - napis je Kurira.

KAKVE RIJEČI Srbin nervirao Hrvate, a onda ga je Luka Modrić morao potražiti u svlačionici - naslov je na Alo.rs portalu.

27. travanj 2024 13:13