StoryEditorOCM
SportFOTO

U organizaciji Kluba za skokove u vodu Zadar i KSV Arno organizirano je Prvenstvo sportskih škola grada Zadra u skokovima u vodu: evo rezultata

Piše Zadarski.hr
5. ožujka 2023. - 13:11

U organizaciji Kluba za skokove u vodu Zadar i KSV Arno organizirano je Prvenstvo sportskih škola grada Zadra u skokovima u vodu. Na natjecanju je sudjelovalo 45 skakača kadetskog i juniorskog uzrasta na disciplini daska 1m. Skakači su imali priliku natjecati pred punim tribinama plivališta Višnjik.

KSV Zadar predstavljalo je 19 skakača i skakačica: Ivor Majica, David Bogut, Andrija Bitanga, Dali Savić, Martin Struk, Vita Filjas, Judita Rakvin, Marija Vicković, Petar Bitanga, Šime Maršić, Marin Nežić, Gašpar Lončar, Toni Krička, Bruna Krpina, Stella Glavan, Matko Nežić, Roko Bitanga, Kaja Švorinić i Paola Dmitrić. Članovi našeg klubu osvojili su ukupno 11 medalja od čega 6 zlata, 3 srebra i 2 bronce.

U kategoriji početnika (E kategorija), Ivor Majica osvojio je prvo mjesto, dok je David Bogut osvojio sedmo mjesto

U kategorija mlađih kadeta Andrija Bitanga osvojio je  prvo mjesto, Dali Savić osvojio je četvrto mjesto, dok je Martin Sruk osvojio šesto mjesto.

U kategoriji mlađih kadetkinja Judita Rakvin osvojila je četvrto mjesto, Marija Vicković peto, a Vita Filjas šesto mjesto.

U kategoriji kadeta poredak je bio sljedeći; Toni Krička prvo mjesto, Marin Nežić, drugo mjesto, Šime Maršić treće mjesto, Petar Bitanga četvrto mjesto i Gašpar Lončar peto mjesto.

U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Bruna Krpina dok je dro mjesto osvojila Stella Glavan.

U kategoriji mlađih juniora prvo mjesto osvojio je Roko Bitanga dok je drugo mjesto osvojio Matko Nežić.

U kategoriji mlađih juniorki prvo mjesto osvojila je Kaja Švorinić, a treće mjesto Paola Dmitrić.

Idući vikend članovi našeg kluba nastupit će na Kadetsko Juniorskom prvenstvu Hrvatske koje će se održati u Zagrebu.

01. lipanj 2024 23:31