StoryEditorOCM
ViralOSTALI SU PRIJATELJI

Bivši muž pružio podršku Jennifer Aniston nakon što je otkrila detalje svoje višegodišnje borbe s neplodnošću

Piše JL
10. studenog 2022. - 10:48

Američki glumac i redatelj Justin Theroux iskazao je podršku svojoj bivšoj supruzi, Jennifer Aniston, nakon što je otkrila da je godinama neuspješno pokušavala začeti dijete te da je prolazila kroz IVF u svojim kasnim 30-ima i 40-ima.

53-godišnja zvijezda serije “Prijatelji” na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija svoje naslovnice Allurea.

- Kraj jedne ere. Hvala Allureu što me učinio licem s naslovnice njihovog zadnjeg tiskanog izdanja - napisala je u opisu fotografija.

51-godišnji Theroux komentirao je objavu tako što joj je ostavio u komentaru dva emojija - jedan ‘pozdrav šakom‘ i ‘srčeko‘. Njegov komentar brzo je prikupio više od 2000 lajkova, a sama objava prikupila je više od pet milijuna lajkova.

Theroux i Aniston bili su u braku od 2015. do 2018., a on je samo jedna od mnogih slavnih osoba koje su joj uputile ljubav i podršku nakon što je progovorila o ovoj bolnoj temi.

- Sve te godine i godine nagađanja... Bilo mi je jako teško - rekla je za Allure te dodala da joj je bilo teško čitati sve te tračeve i nagađanja o njezinoj trudnoći, kao i tome da su je neki optuživali da joj je karijera važnija od toga da postane majka.

- Prolazila sam kroz teške trenutke, umjetne oplodnje, pila sam kineske čajeve, sve sam pokušavala. Dala bih sve da mi je netko rekao: ‘Zamrznite jajašca. Učinite si uslugu.‘ Nisam uopće razmišljala o tome, i sad je kasno. Prošao voz - rekla je glumica te dodala da ju je uvijek smetalo što su mediji pisali da nikada nije željela djecu.

image

Jennifer Aniston u seriji Prijatelji

Warner/Collection Christophel Putem Afp-a/

- To su bile čiste laži. Ne daj Bože da je žena uspješna i da nema dijete. A razlog zašto me moj suprug ostavio, zašto smo prekinuli i okončali naš brak, bio je taj što mu nisam mogla dati dijete... U ovom trenutku nemam što skrivati - rekla je iskreno glumica, koja je također bila u braku s Bradom Pittom, a koju također želi stati na kraj tvrdnjama da je ‘sebična‘ i da joj je stalo samo do ‘karijere‘.

image
/Shutterstock

Otkrila je i da se nakon ovog priznanja osjeća kao ‘da je izašla iz hibernacije‘ te ‘ne žali zbog načina na koji su se stvari odvijale‘.

Aniston i Theroux započeli su vezu 2011., a zaručili su se godinu dana kasnije na njegov 41. rođendan.

Vjenčali su se 2015. u njihovoj kući u Los Angelesu, a razveli su se dvje i pol godine kasnije nakon što su zaključili da su ‘dvoje različitih ljudi‘, kako su tada otkrili izvori bliski bivšem paru. Ipak, i nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

23. svibanj 2024 04:23