StoryEditorOCM
ViralBAKA BEZ SKRUPULA

Meksikanka od 99 godina zatražila je neobični nadgrobni spomenik. Obitelj je ispunila njenu želju: na grobu je penis visok 1,67 m i težak skoro 300 kg

Piše PSD
29. srpnja 2022. - 13:35

Ljudi pred smrt imaju najrazličitije želje, a njihovi najbliži trude se da ih ispoštuju, ako je to moguće. Želje su zaista različite i neobične, a jedna od takvih svakako je i posljednja želja 99-godišnje Catarine Orduña Pérez.

Meksička baka, u svojoj zajednici poznatija kao Doña Cata, poželjela je da na vrhu njene grobnice stoji veliki spomenik penisu. Njena obitelj ispunila joj je želju.

Dovršena statua, "koja nalikuje penisu visokom 1,67 metara i teškom gotovo 300 kilograma", postavljena je na vrh njezine grobnice prošlog vikenda.

"Uvijek je bila vrlo avangardna, vrlo napredna u razmišljanju o stvarima. Uvijek je govorila, u meksičkom smislu, da smo ku..i", rekao je njen unuk Álvaro Mota Limón, izvještava Vice, prenosi Out.

"Najprije sam mislio da je šala, jer nije baš uobičajeno vidjeti ovakve skulpture ili spomenike, a još manje u spomen na nekoga tko je preminuo", rekao je Isidro Lavoignet, inženjer koji je za oko mjesec dana izradio kip, uz pomoć 12 meštara. Dio konzervativnih mještana nije zadovoljan spomenikom, ali obitelji je od tabua važnije ispunjenje bakine posljednje želje, izvještava Vice, prenosi Out.

image

Otkrivanje nadgrobnog spomenika

Screenshot Twitter

Moglo bi se očekivati kako lokalna sredina neće biti toliko konzervativna da ne bi imala razumijevanja za posljednju želju Doñe Cate, odnosno da ona nije bila preavangardna za svoju okolinu.

image

Catarina Orduña Pérez bila je avangardna u svojoj sredini

Screenshot Twitter
30. svibanj 2024 05:57