StoryEditorOCM
ViralORALNI POBJEDNICI

Snimka seksa na tribinama razveselila komentatore s društvene mreže: Što očekujete kad su utakmice tako dosadne?

Piše PSD
30. kolovoza 2022. - 17:01

Nikada u tisućljetnoj ljudskoj povijesti nije bilo više kamera u rukama ljudi pa je teško moguće da se dogodi prizor koji neće biti zabilježen. Budući da živimo u obilju široko rasprostranjenih društvenih mreža, sve više takvih snimaka izlazi u javnost.

Tako se na Twitteru pojavila snimka oralnoga seksa žene i muškarca na vrhu prazne tribine u Oaklandu za vrijeme bejzbolske utakmice. Za razliku od gledatelja, stadionske kamere nisu uspjele snimiti par pa je policija za snimku saznala poslije utakmice i tek tada ga počela tražiti. Ako ih se otkrije, prijeti im kazna od šest mjeseci zatvora i 1000 dolara zbog spolnog odnosa u javnosti, piše Dnevnik.hr.

Dok policija obavlja svoj posao, i komentatori na društvenim mrežama obavljaju svoj pa se snimka naveliko dijeli i pokušava popratiti duhovitim komentarima.

‘‘Što očekujete kad su utakmice tako dosadne‘‘, ‘‘Ne mogu vjerovati koliko je to neugodno za nju. Sad svi znaju da ide na utakmice Oakland Athleticsa‘‘, ‘‘Alternativni naslov: 10 posto navijača na utakmici uhvaćeno usred seksa‘‘...

image

Igrači Oakland Athleticsa nisu imali pojma što se događa na tribinama

AFP
05. svibanj 2024 15:43