StoryEditorOCM

Yamamay predstavio liniju „Principessa Super Bra Silver Edition“: grudnjak dizajniran tako da ženama olakša postoperativnu fazu

19. listopada 2023. - 17:57

Kako bi obilježili Međunarodni mjesec prevencije karcinoma dojke, renomirani talijanski brend Yamamay lansirao je ekskluzivnu novu verziju jednog od njegovih prepoznatljivih komada „Principessa Super Bra“. Otporan i dugotrajan, ovaj kultni grudnjak poznat je po svojoj prozračnosti, elastičnosti i udobnosti. Nakon lansiranja 2021. godine, Yamamay je preradio „Principessa Super Bra“, uvodeći novo „Silver“ izdanje.

Ovo posebno izdanje osmišljeno je za žene koje su bile podvrgnute operaciji dojke, buduće majke i sve žene koje traže odjevni predmet koji je jednostavan za nošenje. Ključne karakteristike ovog novog modela uključuju pričvršćivanje koje ima dva otvora, jedan sprijeda i drugi straga što značajno olakšava upotrebu nakon operacije, kod dojenja i tijekom liječničkih pregleda. Model je izrađen od inovativnih materijala, nemetalnih komponenata koje omogućuju provođenje dijagnostičkih pregleda bez potrebe za skidanjem, a meka i prozračna tkanina pruža izuzetnu udobnost. „Principessa Super Bra“ predstavlja predanost brenda inovacijama koje uključuju i održivost. Zahvaljujući svojoj strukturi i rastezljivoj tkanini, pokriva široki raspon veličina grudi, a uz proizvod dolazi ID kartica s informacijama o utjecaju na okoliš.

„Principessa Super Bra Silver Edition“ linija službeno je predstavljena 16. listopada u trgovini Yamamay u Milanu u suradnji s Udrugom Diana i Zakladom Libellule Insieme. Ovom događaju prisustvovali su dr. Paola Martinoni, specijalist kirurgije dojke i osnivačica Zaklade Libellule Insieme i Barbara Cimmino, voditeljica CSR-a i inovacija u Yamamayu. Osnivačica Zaklade Libellule Insieme, dr. Paola Martinoni predstavila je misiju i djelovanje Zaklade, naglašavajući važnost prevencije, postoperativnog postupanja prilikom odabira prikladnog donjeg rublje koje jamči udobnost i sigurnosti.

“Yamamay stoji uz žene već dvadeset godina, razumije njihove potrebe i pruža im podršku u svakoj fazi njihovog života. Ovo novo izdanje predstavlja još jedan iskorak u tom smjeru, donoseći opću dobrobit, izuzetnu udobnost, održivost i inovacije.” – izjavila je Barbara Cimmino, voditeljica CSR-a & Inovacija u Yamamayu

Dr. Paola Martinoni, osnivačica Fondazione Libellule Insieme, s velikim entuzijazmom je prihvatila Yamamayev projekt pružanja snažnih prijedloga za poboljšanje dobrobiti i udobnosti žena tijekom preventivne i postoperativne njege i kontrolnih pregleda grudi. Grudnjak je dostupan u crnoj i nude bojama te se savršeno uklapa sa svim artiklima iz linije Principessa. Proizvod je dostupan po cijeni od 49,95 €, a možete ga potražiti u Yamamay trgovinama i online na stranici www.yamamay.com.

27. travanj 2024 16:44