Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Pronaći ćete nove načine da istaknete svoje znanje i sposobnosti. Ako ste sami, svidjet će vam se netko tko je i drugima zapeo za oko. Zauzetima će partner prigovarati da ga zapostavljaju zbog društva.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Nailazit ćete na poteškoće prilikom usklađivanja različitih područja, a najviše će vam smetati tuđi nemar. Ako ste nedavno doživjeli ljubavno razočaranje, osjetit ćete nove poticaje i emocionalno uzbuđenje.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Možete očekivati zastoj u prometu i komunikaciji. Bez obzira na važne poslovne obveze, odvojite vremena za obitelj. Vaši bližnji zahtijevaju da im posvetite više pažnje te iskreno popričate o problemima.

  Ljubav: ★★★★  Posao: ★★★    Zdravlje: ★★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Morat ćete istovremeno obavljati dva posla ili u isto vrijeme biti na dva mjesta. Puno ćete raditi, ali rezultati neće izostati. Svojim ćudljivim raspoloženjem unijet ćete napetost u obiteljsko okruženje.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Odgovarat će vam šaroliko okruženje, izmjena događaja i živahna komunikacija. No, ako ste nedavno započeli ljubavnu vezu, jedva ćete dočekati da se sa svojim izabranikom povučete negdje u osamu.

  Ljubav: ★★★★★    Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Pazite da pogrešnim pristupom ne upropastite dobre ljubavne izglede. Vašu bi šutnju suprotna strana mogla protumačiti kao nezainteresiranost. Na diskretan način pokušajte dobiti odgovor na neka pitanja.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Bit ćete nepovjerljivi kad vam znanac predloži unosan posao, a ni ljubavnu ponudu jedne brbljave osobe nećete dočekati s oduševljenjem. Uz pomoć prijatelja analizirajte situaciju.

  Ljubav: ★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Bit ćete nemirni i otežano ćete se usredotočiti na zahtjevniji rad. U privatnom životu pokazat ćete sklonost povlačenju u svoj svijet, što će vašeg partnera prilično iznervirati.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Usredotočenost na obveze i dobra intuicija omogućit će vam brže profesionalno napredovanje. Zakomplicirat će se odnos sa susjedima ili rođacima, a vi nećete biti tolerantni.

  Ljubav:  ★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Na temelju raznih priča unutar tvrtke, počet ćete se pribojavati za budućnost. Pojedini bliski suradnici uvjerit će vas da nepotrebno paničarite pa ćete se posvetiti tekućim obvezama.

  Ljubav: ★★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Naći ćete se na meti nekih drskih i provokativnih ljudi, bilo da ste u privatnom društvu ili na radnom mjestu. Umjesto da ignorirate ono što dobacuju, vi ćete svaku njihovu primjedbu doživjeti previše osobno.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Očekuje vas povećani opseg posla na radnom mjestu, kao i bavljenje obiteljskom problematikom. Vrijeme će vam brzo prolaziti pa se može dogoditi da ne stignete napraviti sve što ste namjeravali.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last