Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Pozitivan planetarni sklop otvara vam priliku za nova poznanstva pa nikako ne propuštajte večerašnji izlazak. Ako ste u braku, s partnerom će vas povezivati zajednički interesi i ulaganja u dom.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Najviše vremena potrošit ćete na razgovore i kontakte s prijateljima. Bit ćete željni druženja,a neka će prijateljstva postati intenzivnija. Poslovi vam neće odnositi previše energije i vremena.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Pomno slušajte što vam ljudi govore. Iako će vas neki hvaliti, uvažite i kritike. Čvrstoća i kvaliteta vaše ljubavne veze je na kušnji. Veselit će vas putovanja, posebno ako je netko drugi za upravljačem.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★    Zdravlje: ★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  Žudjet ćete za uzbuđenjima i novim iskustvima. Odmak od svakodnevnice vam je nužan. Aktivan društveni život okružit će vas udvaračima, ali najviše će vam se svidjeti netko koga znate otprije.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Bit ćete nesigurni kad su posrijedi vaši i partnerovi osjećaji. U preispitivanju svojih procjena, pomogao bi vam razgovor s prijateljem. Ne opterećujte organizam teškom hranom.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★★  Zdravlje: ★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Povećana je mogućnost za dobru zabavu, putovanje i zanimljiva poznanstava. Mlađi koji su željni izlazaka neće ostati uskraćeni uzbuđenja. Slučajan susret mogao bi dobiti sretan epilog.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★★  Zdravlje: ★★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Večernji izlazak vam priprema ljubavna iznenađenja. Češće ćete posezati za novčanikom. Ako se i uspijete suzdržati, poziv na zabavu ipak neće proći bez većeg troška.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Partneru ćete zamjerati preveliku podložnost roditeljskom utjecaju. Ne želite li se zatrpati neodgodivim zadacima, bolja organizacija vremena je nužna.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★   Zdravlje: ★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Dvaput razmislite o nekim ljudima ili prije donošenja bitne odluke. Bilo bi uputno poslušati glas vlastitog razuma. S partnerom nastojte imati više strpljenja.

  Ljubav:  ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje:  ★★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Kolege i šefovi prihvatit će vaše zamisli. Neki od vas imat će izlaganje. Obiteljske obveze bit će zahtjevnije nego obično, no ništa neće moći zaustaviti vašu pozitivnu energiju.

  Ljubav: ★★★★★    Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Šefovi će otvoreno reći što misle o vašem radu. No, iskazat ćete svoje sposobnosti pa dan može donijeti i pozitivan poslovni prekret. Ljubavna zbivanja kreću neželjenim smjerom.

  Ljubav: ★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Bit ćete izravni u komunikacijama i spremni svakome reći što vam je na umu. Prijatelji i kolege pomoći će vam u donošenju ispravnih odluka i zaštititi vas od loših utjecaja.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last