Dnevni horoskop

 • Ovan

  Ovan (21. ožujka - 20. travnja)

  Vaša svojeglavost pokazat će se kao velika prepreka skladnoj komunikaciji, bila riječ o ljubavi ili poslu. Ako ste nezadovoljni trenutačnom situacijom, ne inatite se već poduzmite nešto da vam bude bolje.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Bik

  Bik (21. travnja - 21. svibnja)

  Bit ćete zatrpani poslovnim zadacima pa je lako moguće da na radnom mjestu ostanete duže od planiranog. Bit ćete u prilici pomoći prijatelju manjom pozajmicom, a oko svojih postupaka nećete se premišljati.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Blizanci

  Blizanci (22. svibnja - 21. lipnja)

  Iznenadit će vas partnerovo izbjegavanje odgovara na neka pitanja. Bez obzira na objašnjenje da vas ne želi zamarati svojim poslovnim problemima, nećete se smiriti dok ne saznate o čemu se radi.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★★★    Zdravlje: ★★★

 • Rak

  Rak (22. lipnja - 22. srpnja)

  S partnerom ćete se dobro slagati i gotovo intuitivno se sporazumijevati. Kad budete u društvu, vaše duhovite provokacije mnoge će nasmijati, a u opuštenoj atmosferi brzo ćete zaboraviti na probleme.

  Ljubav: ★★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★★

 • Lav

  Lav (23. srpnja - 22. kolovoz)

  Bez problema ćete riješavati komplicirane poslovne zadatke, no ponajprije budete li smireni i dobro kontrolirani. Kad se u pitanju ljubavna i obiteljska pitanja, imat ćete nešto manje strpljenja i takta.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Djevica

  Djevica (23. kolovoz - 22. rujan)

  Mnogo će vam značiti skladna obiteljska atmosfera i osjećajno zadovoljstvo. Netko od rodbine naći će se na udaru kritika zbog svog načina života, a vi ćete pokušati stišati sukob i sve okrenuti na šalu.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★  Zdravlje: ★★★★

 • Vaga

  Vaga (23. rujan - 22. listopad)

  Treba vam opuštanja i rekreacije, a po mogućnosti i društvo u kojem ćete se dobro osjećati. Ne dopustite da vam drugi nameću svoj ritam. Slobodno vrijeme iskoristite onako kako vama odgovara.

  Ljubav: ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Škorpion

  Škorpion (23. listpad - 21. studeni)

  Zbližit ćete se s pojedinim kolegama pa ćete nakon posla otići na piće ili dogovoriti izlazak. Ako ste zanemarili partnera, ne osuđujte ga zbog toga što je više s prijateljima, nego s vama.

  Ljubav: ★★★  Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Strijelac

  Strijelac (22. studeni - 21. prosinac)

  Odnos s pretpostavljenima bit će narušen vašom tvrdoglavošću te njihovim ustrajanjem disciplini i nevažnim detaljima. Stjecajem okolnosti, mogli biste se naći u sukobu koji vas se uopće ne tiče.

  Ljubav:  ★★★   Posao: ★★★   Zdravlje:  ★★★

 • Jarac

  Jarac (22. prosinac - 20. siječanj)

  Prag tolerancije bit će vam dosta nizak. Naiđete li na suprotstavljanje unutar obitelji, nemojte se inatiti. U poslu će vas mučiti planovi konkurencije, a neki suradnici nehotice će vam pokvariti planove.

  Ljubav: ★★★    Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★

 • Vodenjak

  Vodenjak (21. siječanj - 18. veljače)

  Imate potrebu za druženjem s osobama s kojima dijelite slične stavove. Pažnju će vam privući zbivanja u privatnom životu prijatelja. Nepotrebno ćete se opterećivati njihovim ljubavnim problemima.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★★★   Zdravlje: ★★★★

 • Ribe

  Ribe (19. veljače - 20. ožujak)

  Dan je kao stvoren za bavljenje intimnim pitanjima, rješavanjem emocionalnih problema te početak veze. Ne trudite se ići protiv svojih osjećaja, ali poslušajte i glas razuma.

  Ljubav: ★★★★   Posao: ★★★   Zdravlje: ★★★★

Page 1 of 167FirstPrevious[1]2345678910Last