StoryEditorOCM
SportU PROLAZU...

Dok čeka novi klub Ivan Čurjurić igra mali balun sa Subašićem i puni mreže protivnika u dresu Varoša...

Piše Ivica Gjergja
28. studenog 2020. - 20:04

Kako su naprasno zbog korona virusa prekinute sve sportske aktivnosti osim Prve muške i ženske HNL, odmor su dobili i nogometaši. Nema ni treninga, pa su na neki način prepušteni sami sebi. No Ivan Čurjurić, poznati nogometaš mnogih klubova od Zadra preko Cipra do Željezničara iz Sarajeva i Zrinjskog iz Mostara, od ove jeseni je slobodan igrač, a mali nogomet igra u popularnom klubu Varoš Zara dental centar. Dobra klapa kojemu društvo pravi i prijatelj Danijel Subašić, srebrni sa SP u Rusiji. Ivan sam radi, trenira, nabija kilometre, a ima i gdje u svom Poljica brigu...

- Već negdje na ljeto istekao mi je ugovor sa Zrinjskim, nismo se dogovorili za daljnju suradnju pa sam slobodan igrač. Treniram, radim i čekam novu priliku i klub. Bilo je nekih kontakata s raznim klubovima. Nisu me objektivno zadovoljile ponude pa sam sebi dao „slobodno“, uživam s mojim društvom u malom balunu u Varošu.

Sad je i tamo natjecanje prekinuto...

- Da. No ja imam svoj režim rada i održavanja kondicije na otvorenom, mora se biti spreman ako se ukaže koja nova prigoda i novi klub.

Uzgred, trenutno si u Prvoj županijskoj malonogometnoj ligi prvi strijelac sa 19 postignutih zgoditaka u 11. odigranih kola?

- Golovi su moja opsesija i moja navika, neizmjerno mi je drago kada ih postižem. Oni su na neki način kruna igre pa bilo to u malom ili velikom nogometu. Mali balun je atraktivniji, uživam u golovima a gol me hoće i tako sam, eto, trenutno prvi strijelac lige. Igrati ću u Varošu dok ne nađem novu destinaciju u prvoligaškoj ekipi.

03. svibanj 2024 06:52