StoryEditorOCM
SportIZ HNK ZADRA

Nakon devet godina vratio se doma! Čurjurić novi „stanovnik“ Stanova! NK Zadar „Vitezovima“ zaželio uspjeh!

Piše Ivica GJERGJA
29. srpnja 2022. - 20:20

Nakon devet godina vratio se doma! Ivan Čurjurić i HNK Zadar dogovorili su suradnju na godinu dana. Iskusni 32-godišnji veznjak iza sebe ima bogato inozemno iskustvo, nastupao je u Grčkoj, Rumunjskoj, Bosni i Hercegovini i na Cipru. Prošle sezone je igrao u prvoj ligi na Malti, gdje je bio najbolji veznjak lige, nastupajući za Valletta FC, u 27 nastupa upisao je 4 gola i 7 asistencija. Nakon što je potpisao, rekao nam je:

- Srce vuče doma, svome klubu, lijepo je vratiti se i igrati u svom gradu. Želim se zahvaliti HNK Zadar što su mi omogućili povratak na Stanove. Pratim rad kluba već neko vrijeme, vidim da su na dobrom putu, da ozbiljno i profesionalno rade, želio sam biti dio te priče. Kad vidiš način kako klub funkcionira i povratak u moj grad, nije bilo dileme za koji klub ću potpisati. Sa Zadrom želim postići sve moguće ciljeve, pokušati vratiti Zadar u viši rang hrvatskog nogometa. Ekipa mi se sviđa, momci su dobri, dobro smo vođeni trenerima Terkeša i Blatnjaka. Želim se što bolje pripremiti da započnemo sezonu na najbolji mogući način, pun uzbuđenja i dojma bio je Ivan Čurjurić.

image

Ivan Ćurjurić

Nk Zadar/

HV Posedarju želimo uspjeh u kvalifikacijama!

Prva momčad HNK Zadra se već dva tjedna na Stanovima priprema za novu sezonu. U tom periodu igrači trenera Želimira Terkeša su sudjelovali na 28. Memorijalnom nogometnom turniru Marijan Šuto Mrma u Zmijavcima, gdje su na kraju pobjedom nad domaćima osvojili 3. mjesto. Roster za iduću sezonu se popunjava i sve će biti spremno za početak sezone u Trećoj HNL Jug – Liga 16, koja starta 27. i 28. kolovoza 2022. a jesenski dio završava 3. i 4. prosinca 2022. Sve ostalo će se znati na Plenumu klubova.

Iz HNK Zadra poručuju:

- Našim susjedima iz Posedarja, HV Posedraju želimo uspjeh u kvalifikacijama i plasman u 2. NL.

03. svibanj 2024 15:44