StoryEditorOCM
LifestyleŠTO SE DOGAĐA?

Razvodi se i četvrti put? Popularni pjevač na nastupu otkrio da ne nosi vjenčani prsten, suprugu ne prati na Instagramu

Piše Ivana Prgomet
7. studenog 2023. - 19:57

Posljednjih dana ponovno su se pokrenule glasine o razvodu Borisa Novkovića i 25 godina mlađe bivše manekenke Iris Volf. Story je pisao kako Iris redovito na svojoj društvenoj mreži dijeli fotografije s njihovom djecom, dok na istima, glazbenika nema. Boris pak jedino piše o koncertima i glazbi.

‘Neizmjerno se veselim i s nestrpljenjem isčekujem 6.11.2023 u Lisinskom. Ne samo zbog koncerta i druženja sa zagrebačkom publikom, već zbog neopisive zabave i uživanja svirajući stare pjesme u potpuno novom ruhu, novim aranžmanima, gdje smo neke doslovno preokrenuli naglavačke, ali iz onog što smo čuli, na prelijep način. Jedva čekam da sve to skupa podijelimo s publikom i da vidimo reakcije na novi život koji smo udahnuli u stare pjesme‘, napisao je Boris prije nekoliko dana na svom Facebook profilu.

Novkoviću se sinoć tijekom nastupa pridružila kolegica iz Srbije Ana Stanić, s kojom je otpjevao zajedničku pjesmu "S one strane ljubavi’, dok je u publici bila i Katarina Radivojević, kazališna, televizijska i filmska glumica te Alka Vuica, Borisova dugogodišnja prijateljica i suradnica.

image

Ana Stanić i Boris Novković u Lisinskom

Boris Ščitar/promo/

Tijekom nastupa u Lisinskom bilo je vidljivo da Boris na ruci nema vjenčani prsten. Na svojoj društvenoj mreži ne prati Iris, a njen je profil zaključan. 

image

Boris Novković u Lisinskom

Boris Ščitar/Promo

24sata su prije nekoliko mjeseci pisala kako susjedi Borisa rijetko viđaju u stanu u zagrebačkom kvartu Maksimir, a na vratima stana više ne piše Volf Novković, već samo Volf. 

Novković nije bio dostupan za komentar.

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019., a ovo nije prvi put da kruže glasine o njihovu razvodu jer su se u rujnu iste godine na neko vrijeme razdvojili.

- Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod - rekao je tad Boris za Story.hr, koji je, unatoč preprekama, tada uspio izgladiti odnos sa suprugom te su kasnije dobili još jedno dijete.

Novkoviću je to četvrti brak.

08. svibanj 2024 06:44