StoryEditorOCM
Zvijezde onlineiz naftaline

Tko je žena s fotografije koju ljubi Boris Novković? Objava izazvala pomutnju na društvenim mrežama

Piše SCENA SD
25. studenog 2023. - 21:38

Pjevač Boris Novković na svom Facebook profilu objavio je fotografiju koju mu je poslala obožavateljica, a datira još s kraja osamdesetih.

‘1989. godina. Ovako smo se nekada fotkali nakon kocerata i bez mobitela, a za šetnju kroz godine i ovoj simpatičnoj fotki, hvala mojoj obožavateljici Snežani iz Požarevca, koju mi je poslala neki dan‘, napisao je Boris.

Njegova objava izazvala je lavinu reakcija na Facebooku. Naime, u komentarima se javio veliki broj njegovih obožavateljica, koje su prilagale svoje starije fotografije s Borisom.

‘Divna fotka, a još divnija dama na njoj‘, ‘Dragi Borise, ja sam isto bila na tom koncertu, nismo se slikali, ali si mi potpisao kazetu s albumom. Pamtim zauvijek‘, nizali su se komentari.

image
Screenshot Facebook

Jedna je obožavateljica objavila fotografiju na kojoj je glazbenik ljubi u obraz.

image
Screenshot Facebook

‘Boris, ova fotka je iz davne 94. ili 95. godine iz Lendave. Ako se ne varam, s tobom je bio Valentino band. Ispravi me ako se varam. Lijepi pozdrav iz Lendave i nadam se da ćeš održati i kod nas koji koncert‘, poručila mu je.

Boris je nedavno odlučio zaustaviti nagađanja o razvodu njegovog četvrtog braka. ‘Nemojte molim vas, zar me nemate nešto pametnije pitati? Od moje rastave je prošlo četiri godine‘, izjavio je Boris za Jutarnji list.

Novković i Iris razdvojili su se prema pisanju medija 2020. godine, no nakon toga im se rodio sin Neo. Godinu dana ranije par je dobio i kćerkicu, kojoj su nadjenuli neobično ime - Si.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 21:07