StoryEditorOCM
ShowbizKONAČNA POTVRDA

Novković potvrdio četvrti razvod: Iris i ja razveli smo se 2020., ali nisam htio o tome javno. Sad mi je najvažniji mir

Piše I.P.
8. studenog 2023. - 16:10

Boris Novković stao je na kraj šuškanjima o razvodu od 25 godina mlađemanekenke Iris Volf koja traju više od pola godine. 

- Iris i ja smo se razveli 2020. godine, ali nisam s time htio ići u javnost. Trenutačno mi je najvažnije imati mir - potvrdio je Novković za 24sata.

Špekulacije o razvodu para rasplamsale su se nakon njegova koncerta u ponedjeljak u Lisinskom na kojem glazbenik nije imao vjenčani prsten o čemu smo jučer pisali. Također vidljivo je i da Boris ne prati Iris na Instagramu. 

Šuškanja o razvodu para koji se vjenčao u tajnosti 2019. započela su na proljeće kad su susjedi rekli za 24sata kako Borisa rijetko viđaju u zgradi na zagrebačkom Maksimiru. Također, na vratima stana više ne piše Volf Novković, već samo Volf. 

Par je već ranije imao problema u braku pa je tako Boris prije tri godine za Story.hr potvrdio da su se on i supruga na neko vrijeme razdvojili.

- Iris i ja već smo duže vrijeme razdvojeni. Ipak, to je bilo dogovorno i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima te zajednički brinemo za kćerkicu - od prvog dana. Vrijeme će donijeti odgovore. Začuđen sam medijskim napisima. Niti ja niti Iris nismo spomenuli riječ razvod - rekao je tad Boris.

Novkoviću je ovo četvrti razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 12:43