StoryEditorOCM
ObalaISPECI PA RECI

Urnebesna izjava moćnog dalmatinskog HDZ-ovca na stranačkom skupu: ‘Idite u polje, ali najprije glasajte, pa onda...‘

Piše Dalmacija SD
11. travnja 2024. - 14:03

Najkraća predizborna kampanja u novijoj povijesti Hrvatske dodatno se zahuktava, jer je pred političarima još samo pet dana za (prazna) obećanja i predstavljanje svojih programa.

Članovima i simpatizerima stranke u Kaštelima su se predstavili HDZ-ovi kandidati s liste za 9. izbornu jedinicu, i to oni koji dolaze s područja Splitsko-dalmatinske županije, predvođeni svojim "alfom i omegom" Antom Sanaderom. Na skupu su se predstavili Ivan Bugarin, triljski gradonačelnik, Jakov Vetma i Perica Bosančić, čelni ljudi općina Klis i Dugopolje, te Tonči Glavina, državni tajnik u Ministarstvu turizma.

Domaćini skupa bili su Ivan Udovičić, predsjednik kaštelanskog HDZ-a i bivši gradonačelnik, Denis Ivanović, aktualni gradonačelnik, te Jadranka Matok-Bosančić, njegova zamjenica, piše Portal grada Kaštela.

I nakon što su kandidati predstavili stranački program i dosadašnja postignuća, okupljenima se obratio gradonačelnik Ivanović.

- Kaštela i Hrvatska će po treći put izabrati Hrvatsku demokratsku zajednicu za treći mandat na čelu Vlade skupa s našim Andrejom Plenkovićem. Nakon svih ovih izazova, postojeća Vlada je zaslužila još jedan mandat, a to smo primijetili i mi ovdje u Kaštelima.

U iduću srijedu, 17. travnja, svi ćemo izaći na izbore. Potaknite sve naše glasače koji su taj dan planirali raditi nešto u polju da najprije glasaju, a potom odu u polje.

Oni koji su planirali na izlet, neka najprije izađu na glasanje. Ja se nadam da se u srijedu navečer vidimo u stranci i da ćemo proslaviti treću pobjedu zaredom – kazao je Ivanović, piše Portal grada Kaštela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 08:40