StoryEditorOCM
OtociBLAGDANSKA FEŠTA

Najbolji adventski đir bit će u Komiži: program počinje već u četvrtak, evo u čemu će sve uživati otočani i gosti

Piše Mirela Goreta
28. studenog 2023. - 13:40

Jeste li za “Đir po komiškemu Adventu”? Članovi Udruge "Christmas Time" žustro pripremaju još jedan, peti u nizu, Advent u Komiži, koji se ove godine održava na novoj lokaciji.

Bašta pokraj zgrade gradske uprave spremna će dočekati sve one željne blagdanskog ozračja s još više lampica i figura što će, nema sumnje, najviše razveseliti najmlađe.

Program počinje u četvrtak, 30. studenoga, paljenjem lampica i prvom tombolom, a u nadolazećim tjednima bit će ih još. Članovi "Christmas Timea" organiziraju niz događanja u prosincu - na prvu adventsku nedjelju Santa Sandučić pokupit će dječja pisma za Djeda Božićnjaka, a 6. prosinca sveti Nikola, zaštitnik Komiže, najmlađe će razveseliti darovima, koji će se nekoliko dana kasnije imati priliku zabaviti i u društvu Disneyjevih junaka.

Druge adventske nedjelje bit će otvoren Božićni showroom, a 13. prosinca, na blagdan sv. Luce, sijat će se pšenica. Tri dana uoči Božića posjetitelje Komiže zabavljat će Petar na akustičnoj gitari, a dan kasnije, najavljuju organizatori, u Baštu stiže Djed Božićnjak s punom vrećom poklona za najmlađe.

Na otočkoj adventskoj lokaciji bit će organiziran i novogodišnji doček uz provjerene zabavljačice iz dua "2Tanjos", koje iz godine u godinu zabavljaju Komižane i njihove goste u najluđoj noći.

Prvi dani 2024. u Bašti proteći će u znaku tombola, a 6. siječnja, na Tri kralja, završit će Advent u čijoj organizaciji "Christmas Timeu" pomažu Grad Komiža i tamošnja turistička zajednica,te hotelska tvrtka "Modra špilja" i Nautic radio.

image

Advent u Komiži

‘Christmas Time‘
image
‘Christmas Time‘
image
‘Christmas Time‘
image
‘Christmas Time‘
image
‘Christmas Time‘
image
‘Christmas Time‘
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 15:23