StoryEditorOCM
S mora i krajaPONEDJELJNI KAOS

Prometna nesreća u tunelu na brzoj cesti Klis - Solin, prekinut je promet u smjeru Splita: ‘Zapeli smo u koloni!‘

Piše Dalmacija SD, Božidar Lončar
11. ožujka 2024. - 13:12

Kiša, loša vidljivost i jako jugo već satima stvaraju velike probleme u prometu širom Dalmacije, pa tako i na području Splita i okolice.

Dodatne teškoće vladaju na brzoj cesti Klis - Solin, jer se u tunelu "Mravince" nešto prije 13 sati dogodila teška prometna nesreća.

Kako doznajemo, zbog toga je za sva vozila zatvoren promet u smjeru Solina i Splita, jer se na tom dijelu državne prometnice zbog radova vozi samo zapadnim kolnikom, dvosmjerno.

Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske su nam potvrdili kako se dogodila lakša nesreća u kojem su sudjelovala dva automobila. Nema ozlijeđenih, ali se promet odvija otežano te bi do normalizacije prometa trebalo doći nakon uklanjanja vozila, kažu iz policije.

Velike kolone već se stvaraju na prilaznom smjeru, trenutno od tunela "Klis Kosa" prema jugu. Jedini pravi obilazni smjer je starom Kliškom cestom, ali na njoj već vladaju gužve povezane uz niz radova po Solinu.

Vozači već putem društvenih mreža upozoravaju kako "stoje u koloni već 10 minuta" te druge pozivaju na korištenje stare kliške ceste. Strpljivo i bez nervoze danas.

image

Upozorenje za vozače stiže i sa same ceste putem društvenih mreža...

Dario Božinović

Nakon 15-tak minuta čekanja isti se vozač uspio prebaciti na staru klišku cestu no kako i sam tvrdi "i tu je zastoj i nastat će gužva".

image

Stara kliška cesta oko 13:30...

Dario Božinović
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 07:55