StoryEditorOCM
DalmacijaPROMJENE

Raspušten supetarski HDZ, povjerenik dr. Milan Glavaški

Piše PSD.
26. siječnja 2014. - 09:21

Odlukom Županijskog odbora HDZ -a Splitsko-dalmatinske županije raspušten je Gradski odbor te stranke u Supetru, a za povjerenika je imenovan dr.

Milan Glavaški

. Njegova je dužnost u roku od 15 dana dostaviti Županijskom odboru prijedlog povjerenstva na prihvaćanje. Do novih unutarstranačkih izbora povjerenstvo će preuzeti sva prava i dužnosti raspuštenog Gradskog odbora.

Glavni razlog raspuštanja supetarskog HDZ loši su izborni rezultati na prošlogodišnjim lokalnim izborima. Na tim izborima HDZ je ostao bez gradonačelnika, dok se u Gradskome vijeću nalazi u oporbi.

Odmah nakon objavljenih izbornih rezultata predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Dinko Hržić, koji je u prethodnome mandatu obnašao i dužnost gradonačelnika, i to kao najmlađi u Hrvatskoj, stavio je svoj mandat na raspolaganje.

- Odluka o raspuštanju Gradskog odbora HDZ-a meni kao predsjedniku još nije uručena, premda je objavljena na više portala. Prihvaćam odluku sa svim posljedicama. Ostajem kao vijećnik HDZ-a u supetarskom Gradskom vijeću, a na predstojećim unutarstranačkim izborima neću se kandidirati ni za jednu dužnost - kazao je Dinko Hržić, sada već bivši predsjednik Gradskog odbora supetarskog HDZ-a.

IVICA RADIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:05